≡ Menu

Call of Duty: Modern Warfare 3 и Battlefield 3 стартират

Battlefield-3-vs-Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-150x150Всяка година по това време на пазара излиза нова игра от поредицата Call of Duty. Тази година очакванията за продажба бяха по-високи и с право – поставен е нов рекорд за продажба в развлекателната индустрия.

Днес Call of Duty: Modern Warfare 3 може да бъде достъпен за всички играчи, които искат да играят заглавието на всички основни конзоли и PC. Както и в предишните игри от поредицата, в Modern Warfare 3, разработена от Infinity Ward и публикувана от Activision, Вие сте в ролята на войник, воювайки в битки от първо лице. Играта излезе миналият месец и е достъпна за $80 или за приблизително 114 в български лева.
Още преди Warfare 3 да влезе в продажба се носиха слухове, че това ще бъде най-продаваната игра. Има вероятност играта да надмине 1.1 млрд. долара още през първите шест седмици, правейки я най-продаваната в развлекателната индустрия, взимайки се под внимание дори филми и музика. Също така се предполага, че може да вземе короната от миналогодишният “победител” – Call of Duty: Black Ops.

Ако COD : Warfare 3 успее да достигне до този етап, това ще бъде най-сладката победа за Activision. Компанията е имала и предишни рекорди, но този ще бъде най-емоционален поради горчивата битка в която се намира с конкурентът Electronic Arts и техният състезател – Battlefield 3.

Battlefield 3 отново ви изправя пред битки от първо лице, също толкова реалистични като в Modern Warfare 3. Преди старта си, тя бе наричана от някой ” Убиецът на Call of Duty “. Дали това не са били ръководителите на Electronic Arts искайки унищожението им може единствено да тънем в неведение.

След като наближават празниците в които се впускаме в пазаруване, Battlefield 3 и Modern Warfare 3 ще бъдат изправени една до друга, давайки право на играчите да докажат коя ще доминира.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!