≡ Menu

5 страхотни дамски тестери за лятото

Обикновено към средата на лятото много от дамите се оказваме с почти свършил парфюм и започваме да си търсим същият като този който сме ползвали досега или абсолютно нов аромат.

Тестери на парфюми

Тестери на парфюми

Но заедно с това непрекъснатите разходи за планирани екскурзии и останалите неща ни карат да се обърнем към малко по-достъпни заместители, каквито са тестерите!

Всяка една дама знае какво е тестер и знае, че независимо какви парфюми си избере винаги може да намери аналогични тестери почти винаги и на много по-атрактивни цени!

Специално за дамите търсещи си тестери които се чудят „Откъде да си купя тестер?“ днес съм подготвила списък с 5 дамски тестера подходящи именно за лятото, които са подбрани и са в крак с последните течения.

Кои 5 тестера да изберем това лято?

Първо се спрях на CHANEL ALLURE във версията си от Eau de Parfum, който притежава изключителна и класическа композиция и естествено се намира под формата на тестер. Класическият му аромат включва в композицията си нотки като праскова, мандарина и бергамот смесени с цветните аромати на роза, магнолия, жасмин, божур и портокалови цветчета. Тази женствена бленда от аромати завършва с ароматите на ванилия, ветивер, кедър и лотус.

Следващият от петте тестери е Dolce&Gabbana Light Blue, известен повече със своят нежен и свеж цитрусов аромат. Основни негови нотки са тези на лимон, плодовият дъх на ябълка и дървесният привкус на кедър. Освен тях в композицията му ще откриете още нотки на бамбук, жасмин, мускус, бяла роза и кехлибар.

Dior Addict е третият подред аромат-тестер, който е един от фаворитите за това лято, а пък защо не и за следващите? Свеж, женствен, класически той ще ви впечатли със нотките си на плодове прясно набрани от гората и лекият тревен аромат на мандаринови цветове. Жасмин и роза са нотките в сърцето му обогатени и комбинирани с нотките на жереус и портокалови цветове. Сандалово дърво заедно с ванилия и малко бобова тонка изграждат крайният вид на уханието му.

Зелената ябълка или DKNY Be Delicious е един от тези тестери, които се намират малко по-трудно, но който сега открих в този сайт. Неговият аромат е добре познат, много плодов и освежаващ с нотките на грейпфрут, краставица, зелена ябълка, магнолия, момина сълза, роза, мускус, тубероза и дървесни акорди.

Последният тестер е Versace Bright Crystal и ако предходните тестери не ви допадат ви препоръчвам да се ориентирате към него защото той е моят най-любим от тези 5 тестера за лятото, повече информация за него и останалите тестери можете да намерите на тази страница ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!