≡ Menu

Цени на газовите уредби в Пловдив

Газови уредби Пловдив цени зависят от желаната от вас газова уредба – конвенционална или инжекционна и марката й. Много общо и трудно е да се говори за точно определени ценови суми в случая, защото те зависят от много фактори, като се започне от вида на автомобила ви и се стигне до екстрите, които бихте желали да има газовата ви уредба. В рамките на Пловдив има базирани много сериозно утвърдени сервизи за монтаж и поддръжка на газови уредби и от двата вида. Те предлагат висококачествени услуги и използват качествени материали за монтажа на уредбата ви. Но няма смисъл от разискването на цени, ако не сте напълно убедени, че искате да конвертирате автомобила си. Нека първо споменем двата вида алтернативно и по-евтино газово гориво.

CNG – това е абревиатурата на така наречения и познат ни газ, като метан. Той е сгъстен природен газ, добиван натурално и не съдържащ примеси, като олово или въглеводороди. Въпреки чистотата му и изобилието в природата това гориво все още е някак недооценено от водачите на автомобили.
LPG – това е така известния ни пропан-бутан, който всички познаваме като горивен втечнен нефтен газ за автомобили. Вариантите за добива му са или от натурални природни находища, или като вторичен продукт на суровия петрол. Той е смес в определени количества и съотношение в зависимост от сезона от газ пропан и газ бутан, които са подходящи за задвижване на автомобила и доброто му представяне на пътя.

Газови уредби Пловдив цени не са скъпо струващи и си заслужава инвестицията с цел спестяване за в бъдеще. Безопасността е едно от най-големите колебания, които водачите на автомобили имат спрямо монтаж на газова уредба на колата си. Това е така, защото газа може лесно да се възпламени или взриви, но съвременните газови уредби са доста по-обезопасени от преди. Газови уредби Пловдив цени са много рентабилни на фона на качеството, което е предлагано за монтажа и поддръжката.

Обезопасяване на газовите системи

Всяка газова система, която ще бъде монтирана на автомобила ви си има съответните декларации за безопасност, които е изпълнила, чрез тестове. Приложена е стандартизация по Европейски и Международни стандарти за безопасност. Отделно самите системи на газовите инжекциони имат система за осигуряване и спиране притока на газ от три точки. Монтиран е мулти клапан, който по механичен, електрически и термичен начин защитава автомобила. Той е монтиран на редуктора и бутилката. Компоненти от най-малко естество, като маркучи, уплътнения и окабеляване са също сертифицирани.

Обезопасяване на бутилката за газ и метан

Всички сертифицирани газови бутилки за целите на газов инжекцион или конвенционален такъв са тествани за сила на издръжливост, на налягане. По-високите нива на подаване на налягане и устойчивите цилиндри гарантират добрата работа на бутилката и връзката й със системата.
Газови уредби Пловдив цени са много удачни за монтаж с цел икономия на гориво и безопасност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!