≡ Menu

Формула за печеливши флаери

Ако сте поръчвали флаери но те не са донесли очаквания успех за вас, явно е дошло време да смените печатницата. Пишем всичко това, тъй като работим в областта на рекламните материали и всеки ден получаваме положителни отзиви от десетки собственици на фирми, банкови клонове, заведения, хипермаркети и прочие.

Фирма ни е с традиции при изработката на визитки, календари, торби, брошури и не на последно място флаери. Естествено ние знаем формулата за успешния флаер и тя се състои най-вече в това как е направен той. Важните фактори върху, които се акцентира са дизайна, размерите, вида на хартията, съдържанието и не на последно място цената.

флаери

флаери

Познавайки проблемите на малки и средния бизнес ние направихме нормални тарифи за хората искащи да получат адекватна реклама в мрежата. Естествено това не повлия на качеството на труд, а дори ни мотивира да бъдем още по-внимателни поемайки поръчките ви.

Искаме да бъдете успешни и следваме безотказно тайната ни формула за изработка на флаери с въздействие върху обществото. Научихме тези похвати от майсторите на рекламния бизнес и ги приложихме в професията си, което се оказа доста добър ход както за нас, така и за клиентите ни.

Плакати

Плакати

Изпълняваме задачите си с вещина като се съсредоточаваме върху всеки детайл. Искаме да ви предложим евтини флаери, които да донесат печалба за вас и в същото време да бъдат истински полезни за българския народ. Тук трябва да се намесите и вие с добре издържано съдържание, снимки и помощни материали.

В заключение

Не му мислете дълго и влезте в сайта ни, за да калкулирате сумата за флаерите ви. Прилагаме формулата ни и за вашите нужди независимо в каква сфера работите или услугите, които предлагате. Разбира се, настояваме всичко да бъде легално и законосъобразно, всичко друго е наша работа и можете да ни имате пълно доверие. Инфо за офертите ни виж в уебсайта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!