≡ Menu

Удобен хотел в София

София е най-големият град в България. В София има много хотели – малки и големи, бизнес и спа, подходящи за семейно посещение или за парти с приятели, евтини и скъпи хотели, хотели в които си заслужава или не да отседнеш.

Големината на столицата, ако не сте я посещавали би затруднила всеки, затова хотелът в София който избирате е важно да дава възможност за достъп до важни транспортни артерии, да е на комуникативно място и в близост до магазини, болница, увеселителни заведения.

хотел в София

хотел в София

Отскоро в София отвори врати такъв хотел. Който е разположен в района между Лъвов мост и Централна Автогара София.

В близост до него са и Централна ЖП Гара, Майчин дом, Градина Алжир, II-ра МБАЛ София, II РПУ, Читалище Цар Борис III, Национален център по кръвопреливане и хематология, Изпълнителна агенция по трансплантация, ТД на НАП, Дирекция Социално подпомагане, офиси на банки, мобилни оператори, магазини и заведения.

хотелът в София

хотелът в София

Хотел в София разполага със закрит и открит паркинг и е метри от основните булеварди – Сливница и Княгиня Мария Луиза и Опълченска. Ако не разполагате с автомобил чудесната локация на хотела е предпоставка за бързото ви придвижване дори и до най-отдалечените части на София.

Хотелът е разположен близо до 2 станции на метрото, спирки на автобуси с номера 11, 74, 78, 79, 213, 305, 309, 310, 404, 413, тролейбуси с номера 6, 7, 11, трамваи 1, 3, 4, 6, 7, 12 и 18. Също така в близост до хотел в София минават и редица маршрутки.

Избирайки да отседнете в този хотел в София избирате нов хотел отворил врати преди малко повече от година, нощувка и престой в стилно и луксозно обзаведени стаи, красива лятна градина в която можете да посрещнете или изпратите деня, както и да се насладите на вкусен обяд.

Основна цел на персонала зает в хотела е гостите на хотела, да се почувстват наистина като гости, а не като натрапници в някакво високомерно и превзето място. Персоналът на този хотел в София прави и то с удоволствие всичко по силите си всеки гост да се почувства специален, защото той е именно такъв.
Сайт на удобния хотел в София

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!