≡ Menu

Стилно и модерно – тематични сватби

В днешно време почти всяка двойка иска да направи най-щастливия ден в живота си сватбата интересно и запомнящо се преживяване не само за себе си, но и за гостите. Традиционните сватби и сватбени ритуали, разбира се, все още съставляват по-голямата част от сватбите, но дори у нас не липсват уникални решения, като бракосъчетание по време на скок с бънджи или сватба на ролкови кънки.

сватбена украса

сватбена украса

Ако искате интересна, оригинална и запомняща се сватба, но не сте готови на крайности и щури експерименти, идеалното решение за вас е тематичната сватба.

Какво представляват тематичните сватби? Те нашумяха изключително много през последните години, през които бележим и завръщането на класическите сватбени ритуали. При тематичните сватби обаче, всичко – от облеклата на булката и младоженеца до последния детайл от интериора – е подчинено на определена тематика. Със сватбената тема е съобразена цялата стилистика на сватбеното парти – покани, дрес код, сватбена украса, музика… всичко, за което се сетите!

сватбата

сватбата

Как се организира тематична сватба? Без значение, дали ще възложите подготовката за събитието на сватбена агенция или ще разчитате на собствените си сили и помощта на близки и приятелки, в началото ви е необходимо само едно – съдействие от страна на вашата половинка. Обмислете заедно темата на сватбата и изберете нещо, което носи значение за бъдещото ви семейство. Ако сте се запознали на ретро танцова забава например, защо да не използвате стилистиката на този тип партита за сватбения си ден? Или, ако и двамата обичате морето, изберете морска тема за да направите ритуала незабравим.

сватбена украса цена

сватбена украса цена

Ако се затруднявате да подберете обща тема с бъдещия си съпруг, можете просто да се спрете на цвят или цвете, които да използвате за сватбата. Защо да не кажете заветното „да“ на теменужена, или слънчогледова сватба? Използвайте съответните цветя за ключовия елемент в темата, след което подберете аксесоари за булката и младоженеца които им съответстват – например цветя за косата и бутониерата, обувки или вратовръзка в цвета на избраното цвете, както и за декорацията на помещението, сватбения автомобил, за украсата на масите и букетите на булката и шаферките. Използвайте избраното цвете върху сватбените покани и картичките, които обозначават местата за гостите, а защо не – и за подарък за спомен на гостуващите дами.

За да почерпите и други интересни идеи за вашата сватба, или за да изберете подходящ подарък за сватбата на познат или приятел, посетете ни и ще останете изненадани от многото предложения относно всичко свързано с този най-прекрасен ден – сватбения ден!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!