≡ Menu

Смартфон за ежедневните задачи – Lenovo A369i

На световния пазар за мобилни устройства има една тенденция и тя е свързана с производството и пускането в търговската мрежа на продукти, които не блестят с кой знае какви характеристики, но за сметка на това са идеални с цел удовлетворяване на основни ежедневни потребности. Напълно нормално е да има такова търсене на телефони, тъй като не всеки потребител е заинтересован от мощност и мултифункционалност. Мнозина от нас се интересуват само от бележника, часовника, интернет връзката, радиото и възможността да фотографираме, но не с амбицията да се получават супер качествени снимки. Другият акцент пада върху стилността на телефона и удобната му оформа.

Един от телефоните в този клас е Lenovo а369i. Моделът е уникален по дизайн, съчетава широк спектър от възможности и е елегантен. Под опаковката му се крие двуядрен процесор MT6572 с честота 1.2 гигахерца, способен да не усложнява излишно живота ви, докато на екрана се отварят различни приложения или пък снимки. Показателите му показват, че е високо ефективен и успява да работи бързо и точно въпреки задаването на много задачи наведнъж.

Батерията му позволява да работите спокойно в течение на цял ден, а ако сте икономичен потребител, можете да работите с него почти 2 дни без да се налага да го включвате в електрическата мрежа. В режим на разговор смартфонът може да работи в продължение на максимум 7 часа, а в режим на възпроизвеждане на видео – 4-5 часа.

Ето как потребителите описват Lenovo a369i. Той е лек, красив, ергономичен, функционален, на достъпна цена, притежава добра батерия и сравнително добра камера, може да замени изцяло плеер и може да се използва в качеството му на GPS приемник.

Достъпната цена на смартфона, както и елегантният му изчистен вид печелят вниманието на потребителя. На предната част на апарата е разположен 4-инчов дисплей с разширение 480х800. Присъстват три сензорни клавиша и микрофон. На дисплея е разположен още датчик за приближение. Гърбът на Lenovo а369i впечатлява с оформлението на пластмасовия капак. Така е подбран от производителя, че не можете да оставяте отпечатъци от пръсти.

Както сами можете да се убедите, телефонният апарат не е необходимо да бъде последен писък на модата, за да може да ви служи практично през деня. Lenovo а369i разполага с достатъчно качества, правещи го идеален помощник в работна среда.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!