≡ Menu

Рокля на точки – класика или нестихваща женственост

Търсите тоалет, който да ви подходи без забележки. Искате да сте елегантна и околните да ви възприемат като жена със стил и вкус. Изберете класиката – рокля с точки.

Една от основните тенденции в света на дамската модата се отнася към роклята с точки. Тази рокля никога не излиза от мода. Тя е класиката и винаги следва да модните тенденции, дори в днешния ден.

Днес, най-популярният модел рокля на точки е с дължина над коляното, роклята трябва да е с къси ръкави. Роклята извайва женския силует придавайки му форма на пясъчен часовник. Подобни модели са носени още от времето на нашите баби.

Къде се носи рокля на точки?

Тази рокля е подходяща за романтична среща. Тя изглежда страхотно, комбинирана с обувки с тънки токчета. За завършване на цялостната визия може да се добави малка чанта, която да съответства на основния цвят на роклята.

На работната среща е най-добре да носите рокля на малки точки. Можете лесно да се създаде женски и стилен образ, а мъжете няма да откъснат погледа от подобна бизнес дама.

Разбира се, в роклята на точки трябва да се адаптира в зависимост от фигурата. Големите щампи добавят обем, така че не е уместно да се носят рокли в големи точки от едри  жени.

Тенденцията на рокля с точки, съчетана с основния цвят на праскова, мента, тюркоаз.

Рокля на точки

Специално внимание при създаването на стилен имидж трябва да се обърне на избора на аксесоари. Те не трябва да бъдат много ярко облекло. За добър вкус се смята комбинация от подобрени цветовете с цветни щампи. Внимание се обръща внимание още на изчистената визия или дискретната украса.

За да направите контраст, използвайте ярък колан. Той ще завърши изображението. Един добър вариант е презрамки в сочни нюанси. Вниманието може да се съсредоточи върху кръста, като се добави колан с красиво цвете.

Носете бяло или черно, рокля на точки? Изберете в допълнение по-тъмно чанта, червена шапка, обувки в черно или бяло. Смело, но изгодно изглежда орнаменти в алено.

Рокля на точки прави визията елегантна и женствена. Това обяснява и факта, защо тази рокля на точки, никога не излиза от мода и остава фаворит предавана през много поколения жени – истинска класика!

{ 1 comment… add one }
  • Петя Стоилова August 14, 2017, 2:02 pm

    Знаете ли кое ще подхожда много добре на хубавите дрехи – един прекрасен маникюр 😀

Leave a Comment

error: Content is protected !!