≡ Menu

Професионално почистване на офиса – за резултати, които ще надминат вашите очаквания за блясък

В интернет пространството непрекъснато се срещат теми, свързани с обзавеждането на дома и доста по-рядко със съвети как да подредим интериора на офиса. Това обаче не омаловажава представата, на която трябва да отговаря служебната атмосфера – изрядно почистено и организирано пространство. Все пак това е и представата, която създавате в посетителите си! С дългогодишен опит, с утвърден списък от клиенти и с доказани резултати, специализираните фирми по почистването на офиси предлагат експертни услуги в областта срещу наистина изгодни цени. Запознайте сега се с примамливите им предложения, защото ще надминат не само очакванията ви за блясък.

Всеки клиент може да разчита на индивидуално отношение! За тази цел потребителите ще имат възможност да се възползват от най-новото и изцяло ориентирано към нуждите им улеснение – абонаментното почистване на офиси. Чрез него се фиксира определен график за хигиенизиране като честотата може да бъде от общо почистване веднъж седмично до поддръжка на цялата сграда, дори с ежедневно присъствие на служител за даден период от време. Към списъка с услуги се определят и изисквания на клиента за какво точно трябва да се полагат грижи. Абонаментното почистване позволява да се поддържа гъвкав подход чрез обратна връзка с хигиенизиращия екип при непредвидени ситуации. Някои фирми имат стимулиращи пакети с отстъпки за постоянни заявки, други не променят редовната цена, която вземат през делничните дни, тоест същата тарифа се запазва и през уикенда.

Специализираните фирми работят само с висококачествено оборудване. В зависимост от обстоятелствата, служителите по почистването прилагат конкретен подход при хигиенизирането на обекта. В грижата за меките настилки например могат да предпочетат сухо или машинно пране. Първият метод представлява втриване на безвредни за здравето препарати върху килима , изчакване да изтече технологичното време за действие, след което се отстранява разтвора. Другият начин съчетава няколко последователни операции, свързани с изсмукването на прахта, впръскване на почистващата течност през дюзите под налягане и извличането им чрез центрофуга с 1200 оборота в минута. Над 90 % от водата се изтегля от почистената повърхност. В това се крие и разликата между двата вида пране, тъй като чрез втория  метод килимът остава леко влажен.

Ако се нуждаете от услуга по почистване на офиси, може да разгледате условията по-подробно на сайта ни.

Препаратите са напълно безвредни. Използваните детергенти отговарят на европейските стандарти за качество и имат сертификати относно изискванията за екологичност, антибактериалност, антистатичност, антиалергичност. В България дори се осъществява завишен контрол на почистващите вещества, защото могат да се използват в обекти за хранене и центрове за здравни услуги.

Специализираните фирми по почистването не изостават от световната практика. През последните няколко години хит сред офис оборудването е изтривалката под наем. Характеризира се с атрактивен дизайн, отлични експлоатационни качества и удобство. Проектирана е така, че да минимизира напълно риска от подхлъзване при влажно време и същевременно да не затруднява достъпа на хора в неравностойно положение до бизнес сградата. Изтривалката под наем отговаря на всички норми за противопожарна охрана. Материалът за направата й има негорими свойства. С нея ще спестите от разходите за чистачка, която непрекъснато се суети пред посетителите и с това им създава дискомфорт.

Офис пространството е мястото, където посрещате ключови партньори и важни клиенти. За да надминете техните очаквания за качеството на предлаганите услуги, не правете компромиси със своите стандарти за организираност и чистота. За отлични резултати се доверете на специализираните фирми в областта, защото те работят за вашия имидж.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!