≡ Menu

Препарат против косопад ефект 2

Кога за последно направихте нещо за себе си?  „Ефект – 2”: Уникална формула с незабавно действие при косопад.

Знаете ли как да се предпазите от косопад?

Лосионът „Ефект – 2” е единственият продукт с доказано действие срещу косопад, което гарантирано ще Ви помогне да се справите с проблема. В продължение на осем години, неговата сензационна формула помогна на десетки хиляди да възвърнат самочувствието си, да препокрият радостта от живота и на практика постави край на епохата на оплешивяването.

Успехът на „Ефект – 2” се дължи на неговата неповторима и напълно безопасна биоактивна формула, която носи огромна полза за всички, искащи да имат красива и блестяща коса. Съставен изцяло от екологични продукти като билкови екстракти, провитамини и холин, този лосион е най – доброто средство срещу косопад, познато на българския пазар.

Създаден специално за Вас след поредица от клинични тестове и дълги изследвания върху причините за оплешивяване, лосионът срещу косопад „Ефект – 2” стопира дегенеративните процеси на косъма и спомага неговото пълно възстановяване. При разработката му са изолирани трите основни причини за плешивост, които са наличието на дихидротестостерон в космения фоликул, силният психически и физически стрес, липсата на протеини.

„Ефект – 2” няма алтернатива!

За първи път се срещнах с „Ефект – 2” още в първите месеци от появата му на пазара. Още тогава бях силно впечатлена от неговата уникална формула, която включва цели 62 екологични съставки за борба с косопада. Поръчах го за своя съпруг, който беше в напреднала фаза на плешивост, а проблемът бе отстранен само за месец

Лосионът „Ефект – 2”: Най – доброто гарантирано решение при косопад

„Ефект – 2” е достъпен продукт срещу косопад и оплешивяване, който има изключително благотворно действие върху състоянието на косата. Третирането с уникалния лосион е изключително лесно, а упътване как да сторите това ще намерите върху опаковката на продукта. В рамките на три – четири седмици ще забележите изключително намаляване на косопада и ще оцените разликата в състоянието на вашата коса. Помнете, че „Ефект – 2” е от полза за Вас, специално създаден срещу оплешивяване и за засилване растежа на косата.

Едно шише от уникалния лосион срещу косопад „Ефект – 2” е с вместимост от 250 мл., напълно достатъчно за пълен курс от 20 – 30 дни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!