≡ Menu

Преди покупка на бебешка количка

Никога не прибързвайте при избор на бебешка количка. Макар и наглед лесна за избиране, бебешката количка задължително трябва да се проучи максимално добре. Въоръжете се с достатъчно време, като за по-сигурно в избора на количката можете да включите и останалите членове на вашето семейство.

бебешки колички

бебешки колички

Щом започнете с първите обиколки по магазините, скоро ще усетите, че макар пазара да предлага огромен избор от бебешки колички, то качествените и тези, който наистина си струват не са толкова много. Всеки един модел бебешка количка притежава различни характеристики, като също така всяка една има своите плюсове и минуси. Добре е когато разглеждате и се запознавате с моделите бебешки колички да отбелязвате какво ви прави впечатление, защото след като обиколите 10 магазина, със сигурност ще забравите какво сте гледали в първия.

колички бебешки

колички бебешки

Обърнете сериозно внимание над предлаганата гаранция и гаранционен срок на количката, както и това дали същата е снабдена с подробна инструкция за използване и безопасност. Не приемайте обяснения от продавача, че инструкцията за ползване е изгубена или че гаранцията е в касовата бележка. Търсете гаранция поне две години, защото първоначално ще използвате количката точно толкова време. Гаранцията и инструкцията трябва да са преведени на български език, или да има поне брошура с кратък превод и инструкция. Проверете гаранционните сервизи, възможно е някой доставчици и вносители на бебешки колички да не поддържат сервизна база и да е необходимо да изпращате количката дори в чужбина.

бебешки колички цени

бебешки колички цени

Когато тръгнете по магазините, за изпробване на функционалността на количката е добре да носите чанта или сак, в който има предмети с общо тегло до 13 – 15 килограма. Поставете го в количката, повървете с нея, направете една обиколка, завой наляво – надясно, и ако е възможно изкачете някой праг. По този начин несъмнено ще усетите как ще се чувствате занапред с количката, когато останете само вие и бебето.

бебешки колички цена

бебешки колички цена

Ако при теста усетите, че количката не върви едва ли не с една ръка, ако трудно завивате или почти не можете да я поставите на прага, то определено има проблем и това не е вашия избор! Възможно е консултант продавачите да се опитат да ви заблудят, обяснявайки Ви, че тези дефекти са поради това, че бебешката количка е нова и ако се използва малко повече това ще се оправи. За по сигурно е добре да не се хвърляте на никому известен нов модел, защото доказаните производители са си доказани производители!

бебешка количка цени

бебешка количка цени

Като обзор на ще си позволя да Ви насоча към онлайн детски магазин, който предлага десетки модели бебешки колички от доказани производители, за вход в онлайн магазина ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!