≡ Menu

Подарък за него

Предстои празник на твой близък, приятел, роднина и нямаш никаква идея какъв подарък да избереш? Ето нашите оригинални идеи за подарък на него.

Статуетка
Мъжете обичат луксозни статуетки. Избери такава на гръцки или римски бог, който да отговаря на професията или характера му и можеш да си сигурен, че тя ще заеме най-видното място в дома или офиса му. Ако пък смяташ, че боговете не представляват интерес за твоя човек, помисли за фън шуй фигура, символ на щастието, късмета или парите или пък ръчно изработена дървена статуетка на негово любимо животно.

подарък на него

подарък на него

 Забавен сувенир
Подари му нещо, което да предизвиква усмивката му всеки път, щом го погледне. Например рулетка или бинго с шотове – за дълги и незабравими нощи. Или пък нещо нестандартно, което никога не е виждал – метална поставка за бутилка с форма на рибар например. Във всички случаи се стреми сувенирът да бъде пряко свързан с мъжа – с неговото хоби, характер или професия. В противен случай подаръкът бързо ще се озове в килера или още по-лошия вариант – в коша за боклук.

Аксесоар
Не, не става въпрос за колан, портфейл или ръкавели. Опитай се да избягваш от тези клишета. Ако мъжът е любител на пури, например, подари му специална кутия, в която да ги съхранява – хумидор. Добави няколко аксесоара като запалка, резачка или пепелник и имаш перфектния подарък! Друг вариант е кутия за вино с аксесоари. Естествено, подаръкът би бил още по-хубав ако добавиш и бутилка вино, което да изпиете заедно.

Ако не знаеш къде да намериш тези неща, потърси в онлайн магазините за подаръци. Избери категория “подаръци за него” и открий перфектния подарък за твоя човек! Разнообразието по сайтовете е огромно, а цените достъпни. Не забравяй да провериш за колко дни се изпълнява доставката, за да не останеш без подарък в деня на събитието.

И накрая, но не на последно място – опаковай подаръка добре! Вложи повече старание и въображение, отколкото пари, и направи уникална опаковка. Добави към нея красива картичка с лично пожелание и вече имаш перфектния подарък за него!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!