≡ Menu

Парфюми – от древността до наши дни

Парфюми са се използвали още в древни времена. Произходът на думата парфюм е от латински език „per” и “fumare”. Парфюми са се получавали и се получават от алкохоли или водни разтвори на алкохоли като в тях е засилена концентрацията на етерични масла, най-често розово масло. Това важи от древността и до днес – за всички евтини и скъпи парфюми, които ще намерите на едно място в сайта за парфюми.

парфюми

парфюми

През Ренесанса дамите от кралския двор са използвали щедро парфюми, за сметка на водата и сапуна. Парфюми са ставали причина за завист, заговори и дори дуели. Сигурно затова в онлайн магазина за парфюми някои от имената на продуктите ще ви звучат предизвикателно, като „агент провокатор“ например.

Като родина на розовото масло, у нас всеизвестен факт е колко е скъпо то. Това се дължи на факта, че и най – реномираните козметични и парфюмерийни фирми го изкупуват и използват като основа за получаване и на най – скъпите маркови парфюми. Въпреки това цените за парфюмите са нещо, което наистина ще ви изненада… Приятно.

парфюм

парфюм

Покрай вас минава красива жена и уханието й спира дъха. Парфюмът й ви разказва повече и от визията за нейния социален статус, вкус и стил. Всички парфюми са били в миналото и остават и до днес белег за социалния статус на човек. Poison, Jádore или Midnight – всички те са достойни за всяка жена и всяка жена може да ги открие аромата на парфюм си.

От най – евтините до най – скъпите маркови парфюми, палитрата от аромати е практически безкрайна. Аромат на роза, люляков храст, жасмин, лавандула разпръскват свежест и благоухание. И всичко това в един онлайн магазин, на разстояние едно кликване.

парфюми цени

парфюми цени

Едни парфюми днес са като хляба и водата. Ставаме от сън, изпиваме чаша ароматно кафе, вземаме бърз душ и нанасяме любимите парфюми. Белег на социалния ни статус, парфюмите са и предпоставка за нашия успешен и усмихнат ден. Някак си не можем да си представим бизнес среща или събеседване за работа без уханието на скъпи маркови парфюми. Всички парфюми днес са се превърнали в белег на престиж и класа и издават вкуса ни. Затова сайта на парфюми е избрал стратегията колкото повече – толкова повече, но не по отношение на цените, а по отношение на предлагането.

В наши дни парфюмите не са вече лукс, а необходимост. С право можем да трансформираме една стара българска поговорка, гласяща „ по дрехите посрещат” в „по парфюма посрещат” и няма да сме далеч от действителността. А, за да ви посрещнат добре – посетете ни и си изберете парфюм!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!