≡ Menu

Парфюми на известни личности

Известните личности или хората от хайлайфа са тези, чиито стил и поведение много от нас искат да притежават или поне да се доближават до него. Естествено е, че тук изобщо не става въпрос за известни личности в границите на България. Да бъдеш популярен у нас вече изобщо не е непостижима задача. В тази статия говорим за хора от световен ранг, такива със заслуги в някоя от сферите на обществения живот – кино, музика, спорт и други. Освен начина на поведение, дрехите и аксесоарите на известните, все повече от нас искат да се докоснат и до малките детайли от стайлинга. Едно от нещата, които особено вълнуват феновете са какви парфюми използват любимите им звезди. Ето на този въпрос ще дадем отговор в следващите редове.

Част от популярните актьори или певци стават рекламни лица на даден парфюм, след което се смята, че това е и техният любим аромат. Е, не винаги очевидното е вярно. Една не малка част от хората в шоу бизнес в световен мащаб имат собствени линии за парфюми, чрез които създават ароматите най-близки до техния личен вкус. Ако станете притежател на едно от уханията на някоя звезда бъдете сигурни, че сте се доближили максимално до нейния стил що се отнася до парфюмите. В сайта можете да намерите изключително богато разнообразие от парфюми на известни личности. Някои от тях са: Антонио Бандерас, Бионсе, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Дженифър Лопес, Джъстин Бийбър, Риана, Лейди Гага и още много, много други.

Парфюмите на латино дивата Бионсе са точно отражение на същността на певицата – чувствени, секси, завладяващи и самоуверени. Ако искате да бъдете неотразими – заложете на аромат от колекцията на звездата. Един от най-продаваните аромати на Бионсе е Beyonce Heat. Той е първият и най-популярен в колекцията на латино звездата. Въведен е през 2010 година.

Един от идолите на хиляди мъже по целия свят – Дейвид Бекъм, също има свои аромати на пазара. Марката залага почти изцяло на мъжките парфюми и козметични продукти. За осъществяване на идеалите свързани с парфюми Дейвид Бекъм се обръща към известената парфюмерийна компания Coty. Ето защо ароматите от колекцията на известния футболист бележат изключителни успехи. Свидетелство за това е награждаването на един от тях с престижната награда FIFI.

Риана – поп певицата, по която света е полудял, също не остава назад в класацията. Певицата стартира собствената линия аромати през 2010 година с Reb’l Fleur. До този момент колекцията на гласовитата певица е от 10 парфюма, предназначени главно за млади хора, с жив и авантюристичен дух.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!