≡ Menu

Оригинален подарък за Коледа

Магията на Коледа, която завладява всички седмици преди самия празник, е изпълнена с очакване и изненади. Без съмнение, любимата част на всички е раздаването на подаръци. Някои купуват, други поръчват, трети ги изобретяват сами, важното е ги поднесете с любов. Със сигурност, обаче, всеки се затруднява при избора на подходящите вещи, дори и да са в наличност, всички имат десетки варианти. Точно заради това, ако си нямате личен съветник, който да ви помогне с избора на идеалния подарък за Коледа, нека тази длъжност заемем ние.

подарък за коледа за жена

подарък за коледа за жена

Кажете „не” на т. нар. „домашни потреби” – без уреди и помощни средства за кухнята, например. Изберете нещо специално, интересно и… Вълшебно. Бъдете оригинални и знайте, че понякога едно сувенирче е доста по-подходящо от електрически уред.

подарък за Коледа

подарък за Коледа

Другата грешка, която много често правят хората, е да купуват дрехи. Има изключения, в които улучвате точния артикул, има и магазини, които позволяват замяната на купеното с друго. Все пак, обаче, ако не ви се занимава, просто отклонете вниманието си към нещо друго. Дори и да познавате много добре човека, който ще носи подаръка ви, вероятността да объркате размера, цвета, модела, като цяло дизайна, е доста голяма.

подарък за коледа мъж

подарък за коледа мъж

Ако си мислите, че залагайки на дреха, която си е точно по вкуса на вашата приятелка, например, няма да сгрешите нищо, не се заблуждавайте, защото колкото и да са хубави, има дрехи, които отиват само на определени хора. И така, заслужете приза „най-добър подарък за Коледа”, като НЕ купувате дрехи.

подарък за коледа на момиче

подарък за коледа на момиче

Козметиката и парфюмите също не са много добра идея за Коледа. Не ви забраняваме да ги купувате като подарък за Коледа, но не е желателно да поемате риска и то точно на този празник. Може да не уцелите аромата, особено ако човекът отсреща е с по-специфичен вкус. Все пак, най-важното е, подаръците да се поднесат от сърце и да бъдат опаковани със старание и стил, за да впечатлят. Едва ли, някой ще ви се разсърди на такъв празник, но ви съветваме да избирате внимателно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!