≡ Menu

Новини от сферата на мъжки парфюми

През изминалите години за пръв път ни бяха донесени много силни мъжки аромати сред изобилието от дамски парфюми. 2010 година беше родоначалникът на всичко, също така беше страхотна година за козметичните фирми, предлагащи както освежителни “спортни” аромати, така и по-тежки задушливи ухания. Те могат да угодят на всички вкусове и да дадат на всеки възможност да експериментира с нов аромат като може да се снабди с тях даже и от онлайн магазин.

Гучи от Gucci Pour Homme Sport се стреми към изисканост и чаровност. Той е вдъхновен от елементите, които го заобикалят: широки свободни пространства, морски бриз и чувството на свобода, което ни дава този страхотен представител на оригиналните мъжки парфюми. Той е свеж, жизнен с лек привкус на цитрус, който подсилва основния аромат на пачули, който въздейства със сладникавия полъх на смокиня.

Друг виден представител на хубавите мъжки парфюми е Ман 2 на Пол Смит. Уникален е, не мислилите ли така? Ако не сте го ползвали, задължително го тествайте. Няма да останете разочаровани!

Ман 2 има класически вид на “Пол Смит” в обикновена оригинална бутилка, която поразява сърцето със своя дизайн. Ман 2 има изцяло правоъгълни линии и черна матирана бутилка с лъскаво лого в ярко жълто. Кутията има отличителните ивици на Пол Смит.

Новият Пол Смит притежава оригинален ориенталски аромат за разлика от сладникавите нюанси на предишната версия на Пол Смит. Ман 2 е част от зимните аромати този сезон и е пълна противоположност на серията “Спорт” от миналата година. Ман 2 е с топъл дървесен аромат леко гастрономичен, който е перфектен за този, който желае да се отличи от другите с избора на интересен мъжки парфюм и със своето ухание.

За поръчка на качествени, маркови и оригинални парфюми използвайте онлайн магазина ни – мястото за супер парфюмерия! В онлайн магазинът ще откриете най-актуалните и нови аромати на световноизвестните дамски и мъжки парфюми. Доверете ни се!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!