≡ Menu

Научи нов език чрез сугестопедия

Обучението по чужди езици може да бъде много по-лесно, отколкото предполагате. Това не са просто приказки, а факт зад когото стои създадената наука от проф. д-р Георги Лозанов сугестопедия. Последната представлява низ от психологически и педагогически методи, чрез които учащите усвояват даден език.

Ако искате, да учите английски език чрез сугестопедия, то вие ще получите специално подготвен учебник и учебни помагала, инструктаж за обучение и някои полезни съвети. Преподавателите, ще се опитат да изкарат желанието за нови знания от вас посредством медитация и групов сеанс, който има за цел да успокои съзнанието ви.

Броени месеци след стартиране на курса вие вече, ще боравите свободно с огромен арсенал думи на английски или друг език, като това ще ви помогне да водите 24 часа разговор без никакви затруднения. Естествено след финализиране на курсовете, получавате диплом удостоверяващ наученото.

Сугестопедията е приятна система, която цели по-бързото и сигурно навлизане в чуждите езици. В това ще се уверите ако посетите школа за обучение чрез сугестопедия, Бургас, Варна и т.н.
Нямам намерение да правя реклама на училището, но истината е, че то е сред първите в страната и се ползва с най-голямо уважение.

Висококвалифицираните учители, добрата материална база и пълните познания в сферата сугестопедия са водещите неща поради, които предлагам горното школо на всички, които се интересуват от сугестопедичните курсове по чужди езици. На първо време цената може да ви се стори солидна, но само като се замислите какво се крие зад нея, ще започнете да пестите пари.

Заключителни думи

Лично аз използвах услугите на сугестопедичен център Алегро Виваче в столицата и съм доволен от онова, което заварих в класните стаи. Бързам само да напиша, че няма ограничение за възрастта на курсистите, което е една отлична новина за малките ни приятели, които искат да говорят английски, немски, френски или друг език. Ще се радвам ако съм бил полезен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!