≡ Menu

Любимите ми добавки за пица

Пицата е храната, която ме кара да съществувам на този свят. Не бих могъл да си представя живота без нея. За да бъде обаче една пица достатъчно вкусна за мен аз няма как да не добавя към нея задължителните си елементи. Тук не говорим за прости сосове или сол с черен пипер, а за добавки, които правят тази толкова любима храна водеща в моите предпочитания. Ето какво е важно за мен да има върху всяка една пица независимо дали тя е домашна или купешка.

пица

пица

В заведенията, в които ходя аз винаги изисквам някои неща при консумацията си на пица. Най-често при посещението си на пицарии в София, градът където живея, на масата трябва да има зехтин, босилек и пресни маслини с костилка. След като ми донесат поръчката аз обилно обливам цяла си пица със зехтин. Той е изключително полезен, а след консумацията на тази леко тежка храна, зехтинът ще позволи нейното храносмилане да стане по-лесно.

доставка на пица

доставка на пица

Босилекът е зелена и прясна подправка, която олекотява цялата комбинация. Ароматен и незаменим, босилекът ще направи всяка една пица просто с още едно ниво по-вкусна. От друга страна, маслинките трябва да са черни. Костилката е задължителна, за да съм сигурен, че не са от предварително нарязаните такива от буркан. Много често този вид маслини са спихнали или стереопорени като ефект на вкус. Тази добавка ще ви накара да изпиете по-голямо количество течности, но ще замени всички гадни сосове, които са пълни с консерванти. По този начин вашата пица ще стане малко по-невредна, а дори можем да кажем и полезна. Е, това са моите три тайни добавки. Надявам се да са ви заинтересували.

Съветвам ви да ги опитате и няма да останете с лоши чувства. Гарантирам ви.

Старанието в готварството носи наслада на всеки и добрите резултати се усещат от всички консумиращи, независимо дали това е пица или основно ястие с месо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!