≡ Menu

Къде да заведем половинката в петък вечер

Колко пъти сте изпадали в следната много кофти ситуация: искате да изведете гаджето в петък вечер, да изкарате една неповторима и незабравима нощ, а след това да се приберете щастливи по живо, по здраво вкъщи. За съжаление, не винаги успяваме да се сетим за най-подходящите места, а това би могло да доведе до не дотам приятни последици. Но не винаги. Все пак, аз ще споделя с вас един спасителен вариант, който да си складирате дълбоко в паметта и пазите за подобни случаи. И не си мислете, че ще ви водя на скъп ресторант. Напротив, отиваме да намерим някоя пицария София, или такава във вашия град. Сами ще ми благодарите като ви обясня защо.

доставка на пица

доставка на пица

На първо място, този тип заведения, не са от най-скъпите. Храната обаче е вкусна, хранителна и доста ароматна. Пицариите са ресторанчета с леко романтичен характер. Не трябва да забравяме, че тяхната родина е Италия, а първата пица, пица “Маргарита”, е приготвена в красивия град Неапол. Тя е била специално изпечена за кралица Маргарита, която гостувала в местния дворец. Казвам ви това, за да имате коз, с който да смаяте своята любима, в случай, че останете безмълвен.
Второ, в пицариите се предлага храна, която се яде с нож и вилица. Никоя дама не обича да се цапа с риба, хамбургери или дюнери. Няма как да не отбележим, че това е отново шанс за вас, да покажете своите обноски.

пица доставка

пица доставка

 На последно място ще намекна и за обстановката. Обикновено, музиката е леко притъпена. Не сме свидетели на певици или певци, които свирейки на своята йоника се опитват да ви влезнат в ушите. Приятен джаз или ретро музика ще ви позволят да предразположите приятелката ви към предстоящата романтична вечер. Разбира се, след това бихте могли да продължите в някой пиано бар, където повярвайте, ще успеете най-добре да затвърдите доброто впечатление за вас.
Какво ще решите да направите първо оставям на вас, как да грабнете нейното внимание.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!