≡ Menu

Красотата на бамбуковите щори

Щорите са едни от най-предпочитаните и търсени за управление на светлина, съчетавайки красота, дизайн, стил и качество. Във Варна се предлагат множество бамбуковите щори, които са едно страхотно решение за дома ви,  апартамента, ресторанта, или офиса.

бамбукови щори

бамбукови щори

Бамбуковите щори придават както уют и топлина, така и променят дизайна на стаята ви. Щорите са изработени от висококачествени дървени ивици, който са вплетени по-между си. Бамбукът е водоустойчиво растение, който е екологичен, здрав, траен и издръжлив.Той е с естествен цвят и е с гладка повърхност. Бамбукът е от семейството на растенията и тревите и расте изключително бързо. Щорите се почистват по-изключително лесен начин, който не наранява самите щори и конструкцията им. С бамбуковите щори можем да ограничим светлината в помещението ни, но също така  да  запазим помещението ни светло и уютно.

дървена щори

дървена щори

Има два вида бамбукови щори, който са подходящи за всеки офис, апартамент, ресторант или къща. Бамбукът се използва още и за изработка на хартия, книги, мебели и др. Носи се поверие, че бамбукът носи късмет и пари в дома на всеки. Много хора отглеждат бамбук и в саксии в дома си, защото той е лесен за отглеждане и поддържане.

бамбукови щори цена

бамбукови щори цена

Един от видовете бамбукови щори е „Ейша”. Щорите от този вид се управляват  чрез корда и навиват на руло. Те са отличното решение да ги сложите на прозорците си в стаята, но придават и уют и топлина в дома ви. Платната на щорите са слънце и влагоустойчиви.

дървена щора

дървена щора

Вторият вид бамбукови щори е „Феба”. Доста модерни и много използвани в дома ви. Те се нагъват като римска щора, което прави вида на прозорците ви по екзотичен и се управляват чрез корда. Те са произведени от бамбуков материал, който е най-устойчив в природата. И двата вида щори допринасят на дома ви екзотичен облик и топлина.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!