≡ Menu

Колеж и модерни специалности

Повечето колежи в България предлагат на учениците си малък кръг от специалности, които често имат особено строг характер и не гарантират брилянтна кариера за завършилите. Младежите все по-често хранят апетити за работа в сферата на туризма, модата или компютърните технологии, но рядко попадат на подходящите учебни заведения, които да предложат този вид обучение.

колеж по туризъм в София

колеж по туризъм в София

Промяна обаче настъпи след като ние отворихме колеж по туризъм в столицата и по този начин отговорихме на желанието на стотици хиляди млади хора да следват сърцата си. Освен туристически предмети при нас се изучават компютри, моден дизайн, предприемачество и още десетки полезни специалности.

Ние имаме намерението да бъдем първия колеж по туризъм в София, която да гарантира висока производителност от подготвените кадри, включваща мениджмънт, организация, бизнес цели и други. Имаме класове по програмиране, уеб разработки, мода и текстил, администрация и тем подобни.

Днешното време изисква практичност при избор на професия и ние съветваме всеки кандидат студент да помисли преди да кандидатства. Не слушайте какво ви говорят хората, а учете онова, което искате и разбирате най-добре. Както и сами може да се уверите ние ви даваме чудесни възможности за просперитет тук в страната и то на ниски цени.

Дипломи

Дипломи

Може би вече се питате какво ще ви дадем в замяна и именно това ще споделим на следващите ни редове. След завършване на колеж по туризъм в София, вие ще имате опция за продължаване на образованието за степен бакалавър или магистър. Имаме обединена програма заедно с Нов български университет, така че можете да ни използвате при желание.

В заключение

Дипломите са признати и извън родината в държавите Италия, Германия, Испания и не на последно място Австрия, където заминаха не малка част от завършилите нашия колеж. И ако това ви се струва недостатъчно вижте повече подробности на страниците ни и пуснете вашата заявка за кандидатстване в реално време.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!