≡ Menu

Как помагат визитките на бизнеса ви

Визитните картички могат да помогнат много на вашия бизнес, тъй като самото им съществуване отразява вашата отговорност и стил. Винаги се е смятало за изтънчено да носиш визитки в себе си, които да дадеш на някой, който се интересува от твоите услуги.

Самото изработване на визитки не е скъпо и всеки човек, който упражнява някакъв вид професия, бизнес и така нататък може да си позволи този вид рекламен материал. Естествено трябва да се погрижите вашите картички да изглеждат добре, без излишни шарении и претрупване с информация.

Споделете най-важното за вас, като например име на фирма, телефон за контакт, адрес и сайт. Това е напълно достатъчно за една професионално изглеждаща визитна картичка, но ако искате да поставите и допълнителни данни за дейността и заниманията ви, може да поръчате от двустранните варианти.

Предлагаме ви да разгледате нашите оферти за изработване на визитни картички от нас в София, една от най-бързо развиващите се фирми за рекламни материали в столицата. Направете директна поръчка от уебсайта ни и ние ще доставим вашите визитки до вратата или в офис на куриерска фирма Еконт.

визитки

визитки

Визитната карта сама по себе си е лека за носене, тя не изисква много пространство във вашата чанта или дори в джоба. Можете да я носите навсякъде с вас както през работно време, така и когато сте почивка. Имате опцията да я дадете само на хора, които имат пряк интерес към вашите услуги или пък да я разпространите масово. Как ще подходите решавате вие.

изработване на визитки

изработване на визитки

Това, което е по-важното, че с употребата на визитки вие ще направите реклама на вашата фирма или професия, а какво по-хубаво от това. Относно дизайна на визитките, логото, слогана и всички други подробности се свържете с нас и ние ще ви помогнем по най-добрия начин. Екипа ни се занимава с изготвянето на рекламни материали от години и работим на високо равнище.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!