≡ Menu

Как да изберем часовник – според зодията?

Избирането на подходящ подарък винаги е било трудно, независимо дали го избираме на мъж или жена. Старо поверие гласи, че не се подарява часовник, защото било на нещастие. В днешно време това е вече отживелица. Часовниците като подарък са нещо уникално, защото всеки подарява дреха, парфюм и т.н. Ако се избере подходящо, издава класа, стил и определено ще донесе радост и щастие на празнуващия. Часовниците са подарък, подходящ и за дамите и за мъжете, във всички възрасти. При избора на часовник трябва да се вземе предвид личните предпочитания, неговите вкусове, навици и прочие. Ето защо ние ще ви запознаем със зодиакалния знак, което ще ви е от полза.

Зодия овен

Ако търсите подарък за ОВЕН, трябва да знаете, че те са енергични натури, вродено им е да правят впечатление. Освен това те са лидери по рождение. Подходящ подарък за тях трябва да е нещо здраво, защото те обичат да чупят, да не забравяме, че задължително трябва да е уникален. Червеният цвят е в хармония с Марс, която управлява овена, също така го прави лесно забележим. Овните не си падат по семплите аксесоари, те обичат различните предмети, открояващи се ярко от останалите.

Зодия Телец

Телците обичат аксесоарите им да изгледат елегантни и скъпи. Обръщат внимание на изработката и детайлът. Предложението ни е часовникът да е стилен и изчистен, да предава класа. За жената телец, можете да изберете часовник с бял циферблат, този цвят създава впечатление за елегантност точно по вкуса на изисканите жени телци, когато става въпрос за външността им, което е водещо при телците до голяма степен.

Зодия Близнаци

Известни със своята забърканост са БЛИЗНАЦИТЕ. Важно за тях е външността им да е с необичаен облик, но не обичат прекалено ексцентричните аксесоари. Предимно в ежедневието си имат спортен стил на обличане. За жените близнаци най-подходящ е дамски часовник, който да може да се комбинира с всякакви тоалети – спортни и елегантни, определено трябва да е универсален, тъй като жената-близнак е всеизвестна с постоянната си променливост на стила на обличане. Мъжът близнаци може да изненадате с часовник, който кореспондира и отговаря с младежката му визия.

Зодия Раци

Синият цвят е един от любимите цветове на РАЦИТЕ, той символизира водата, а както сте наясно, ракът е воден знак. Те си падат по символиката и за това няма особено голямо значение какъв мъжки часовник ще подарите. Удачен подарък за жените раци е дамски часовник в светли тонове, тъй като те ги обичат. Такъв подарък непременно ще остави спомена за Вас всеки път, който си погледне часовника.

Зодия Лъв

Феновете на големите лъскави бижута са ЛЪВОВЕТЕ. Те обичат да блестят и в същото време да са изключително елегантни. Това важи и за двата пола, затова харесват големите часовници, които хващат окото първите секунди и привличат огромно внимание към себе си. За представителките на нежния пол предлагаме часовници със златиста окраска, която е типично в техен стил. Мъжете си падат по необикновените масивни часовници, които им вдъхва допълнителна увереност.

Зодия Дева

Известни със своята педантичност са ДЕВИТЕ. Рядко можете да срещнете представител от тази зодия без часовник на ръката. За тях точността е повече от приоритет, тя се е превърнала в навик. Удачен подарък за господата е часовник с изчистен дизайн и черен цвят. Дамите от тази зодия също харесват изчистените часовници. Белият цвят е подходящ, тъй като девите са прочути със стремежа си към спретнат вид и чистота. Определено най-подходящите часовници за тях са красиво, фино изработените, същевременно практични.

Зодия Везни

ВЕЗНИТЕ са сред най-големите ценители на модерното и красивото. Те най-много биха се зарадвали на подарък аксесоар, без значение дали става въпрос за обеци, колан или часовник. Много е важен външният вид на представителите от тази зодия цветът, непременно трябва да е последен писък на модата. Квадратната форма на циферблата се харесват от мъжете и несъмнено тези часовници са стилни и модерни. На жена везни можете да подарите дамски часовник със светъл цвят и елегантна каишка, няма как да не откраднете сърцето й с такъв часовник. Определено харесват красивото и нежното пред кичозни и ексцентрични предмети.

Зодия Скорпион

СКОРПИОНИТЕ имат силно влечение към мистиката, търсят символика дори в най-дребните предмети. Притежават силен характер и се съобразяват с него щом стане дума за външния вид. Не е лесно да се избере подходящ подарък за тази зодия, но непременно заложете на масивното. Масивният часовник предава впечатление за успял и силен човек, напълно в тон с излъчването на господина скорпион, който държи нещата под контрол. Нека този часовник крие под текстово значение, да долови и друг замисъл, освен този, които изпъква. За дамите от тази зодия ще предложим часовник с необикновен дизайн, съчетано с черно и златно, които подсилват категоричността и мистицизма на жените. Представителките на тази зодия са също силни, дори властни на моменти.

Зодия Стрелец

Почитатели на светли, ярки и модерни цветове са СТРЕЛЦИТЕ. Като типичния огнен знак, те винаги са в крак с модните тенденции. Часовникът е от изключително значение, тъй като за тях е много важно социалното положение да е на високо ниво. Една от основните цели на стрелеца е да бъде забелязван. Ние ви предлагаме този часовник, издаващ вкус и елитарност. Те го приемат като вещ, показваща техния успех в обществото. За дамите от тази зодия е изключително важно предметите, които използват да изглеждат маркови и скъпи. Можете да изберете часовник с квадратен циферблат и бял цвят, тъй като са последния писък на модата, тя би имала чувството, че този часовник е направен именно за нея.

Зодия Козирог

Козирог – изключително трудно е да се подари нещо на тази зодия. Вкусът им се формира от много фактори, от които доста са непонятни на широката публика. Рядко се случва някои да уцели това, което е по вкуса им. Аксесоарът трябва да има уникално приложение, да е в тон с тоалета и много важно – да е практичен и удобен. За жените козирог дамския часовник трябва да е доста изчистен, но и в същото време да придава женственост и изисканост на притежателката му. Предложението ни за силния пол от тази зодия е този мъжки часовник, ако не друго то ви гарантираме, че е доста удобен и отива на всичко.

Зодия Водолеи

Най-екстравагантните и ексцентричните са представителите на ВОДОЛЕИТЕ. Представителите на този знак често преминават границата между приемлива оригиналност и фрапантните новаторски идеи. Когато подбират своите аксесоари и дрехи, водолеите се стремят да постигнат неподражаемост и уникалност. Лесно можете да ги забележите, когато минавате по улицата. Определено забелязват модата, но дизайнерските тенденциите са основата, на която ще изградят следващия си екстравагантен образ. Водолеите изразяват себе си чрез дрехите и аксесоарите, да покажат своята лудост. Предлагаме ви да изберете най-ексцентричния дамски часовник, с нестандартна форма и дизайн определено биха се понравили на една истинска водолейка. По същия начин може да изберете подходящ мъжки часовник за господата водолеи. Става ли дума за избор на подарък, се придържайте към двата основни момента мода и ексцентричност.

Зодия Риби

Най-малко от часовници се интересуват РИБИТЕ. Те са далеч от представата за времето и особено за точността. Определеността и конкретността само развалят купона, а те си живеят в собствен свят. Представителите на зодията обичат всичко красиво, което има малки елементи и детайли – пеперудки, панделки и други романтични мотиви. Не се чудете какво да им подарите – часовник би бил перфектния подарък, не за друго просто е сигурно, че те нямат такъв аксесоар, освен часовника на GSM-а. За избиране на правилен модел, трябва да заложите на естетичните наклонности на зодията. В розов часовник рибата ще се влюби, тъй като от него лъха надежда и оптимизъм, а това са лайтмотивите на тези хора.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!