≡ Menu

Какво представляват въздухопречиствателите Daikin

Все повече се нуждаем от въздухопречистватели вкъщи. Въздухът в градовете ни стига изключително високи нива на замърсяване, благодарение на начинът ни на живот. Увеличаването на населението и научно-техническият прогрес спомагат за увеличението на вредни емисии.

В България замърсяването на въздуха идва предимно от прах, серен диоксид и азотни оксиди. В големите градове проблемът е сериозен. Зимният сезон пък е основна предпоставка за увеличаването на CO2, който може да причини затруднено дишане. Натрупването му води до парников ефект.

Всичко това допринася за нарушаване на здравословното състояние не само на хората, но и на животните, замърсяване на водата и развиване на алергии при децата.

Заради тези неблагоприятни условия, все по-често избираме да си закупим въздухопречистватели за домовете ни.

Daikin е японска компания, която е съсредоточена в производството на климатични решения. В България развиват търговска мрежа повече от 25 години, един от представителите на Daikin за България. Продуктите им са съобразени с най-новите технологични разработки. По-голямата част от асортимента им за Европа се произвежда в Белгия и Чехия. Daikin Europe оперира с пет производствени бази и 17 дъщерни компании. Служителите в цялата компания са близо 20 000 на брой. В това число не влизат безбройните независими дистрибутори из цяла Европа. Daikin е известна с новаторските си продукти и многото награди в областта на технологията. Продуктите им са с безкомпромисно качество, както може да видите от това видео.

За да живеем сред по-чист въздух Daikin са разработили решения за пречистването му, така наречените въздухопречистватели Daikin. Уредите са със стилен дизайн и лесни за поддръжка. Преносими са и не изискват инсталация. Технологията на Daikin за безшумни уреди и тук е оптимално оползотворена. Създали са два уреда за пречистване на въздуха, които предлагат различен спектър от функции.

Въздухопречиствател Streamer

Представлява компактно мобилно устройство с 6 различни филтъра. Спира всички видове прах, цветен прашец, бактерии, алергени и миризми. Технологията на почистване включва високоскоростни електрони, плазмен йонизатор, електростатичен и каталитичен филтър, както и филтър от титанов апатит. Минавайки с 420м³/ч (режим Турбо) въздухът излиза пречистен и свеж. Особено подходящ е за работа нощем при деца, заради тихият си режим. Лесен за почистване и с лек корпус, този въздухопречиствател ще се превърне в най-полезният електроуред вкъщи.

Въздухопречиствател Ururu

Този въздухопречиствател не само пречиства, ами и овлажнява въздуха. Снабден е с 4-литров воден резервоар. Водата преминава през филтър, който я абсорбира и я отделя в стаята. Специфичен въртящ се контейнер я прекарва до филтъра. Работи абсолютно безшумно. Освен това е лек за пренасяне, както и не е нужно да се инсталира нищо по него. Веднага след като го извадите от кутията, може да го вкарате в употреба. Използва същите филтри, както Streamer. Технологията на пречистване е Daikin Flash Streamer. Преимущество е, че има и 6 бройки безплатни филтри. Иновативна технология е че проверява нивата на прах и миризми в дома ви и ви ги показва. Изключително лесен е и за почистване. Ururu е гаранция, че цялото ви семейство ще диша чист въздух без замърсявания. Освен това в домът ви ще се поддържа и комфортно ниво на влажност.

Daikin винаги са се стараели да разработват набор от продукти за едно по-здравословно съществуване. Въздухопречиствателите им са само още едно доказателство, че компанията е лидер на пазара.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!