≡ Menu

Какво е нужно за монтаж на битумни керемиди

Днес сме решили да поговорим по-подробно за монтаж на битумни керемиди и скатни покриви. Ще ви запознаем какво трябва да се изпълни като дейност, както и кой може да ви помогне при тази нелека задача. Първото нещо, което трябва да знаем за битумните керемиди е, че те предоставят богато разнообразие от цветове и форми, а също така са олекотени и дълготрайни. Тези техни качества са от съществена важност за всеки взискателен клиент.

Ако изберете монтаж на битумни керемиди от нас вие ще имате възможността да планирате вашия дом, така че той да бъде в унисон със заобикалящата го природа. Модерният дизайн и красивата визия са само част от преимуществата на продукта. Редом с това вие получавате добра защита на вашата покривна конструкция от капризите на природата.

Битумните керемиди са устойчиви на измръзване и високи температури. Правени са тестове, които доказват, че могат да издържат при -70 и +90 градуса, което е достатъчно доказателство за възможностите им. Също така те устойчиви на градушки и ураганни ветрове за разлика от обикновените керемиди, които падат дори при малко по-силен вятър.

С монтаж на битумни керемиди потребителите постигат страхотни форми и дори могат да експериментират, с външния вид на имотите си. Не на последно място засягаме и по-малкото натоварване на покривната конструкция и сградата, за да направим необходимите икономии.

Друг интересен факт е, че битумните керемиди се прилагат при най-различни наклони, а диапазона е от 15 до 90 градуса. Те държат първо място при покритията (каменни, бетонови или керамични). Единственото, което ви трябва е добра фирма за ремонт на покриви, която да монтира керемидите на вашия дом.
Едно проучване в интернет е достатъчно да намерите фирма за монтаж на битумни керемиди. Съществуват стотици бригади извършващи ремонт на покриви, които биха се захванали с тази задача бързо и отговорно, така както вие искате.

Обобщение

Спокойно можем да обобщим, че използването на този вид покритие за къщи и други сгради е едно правилно решение за всеки потребител. Инвестицията в монтаж на битумни керемиди си заслужава всеки лев, тъй като вие ще избиете вложението си за максимално кратък период от време.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!