≡ Menu

Какво е йонна детоксикация на организма

Всички знаем, че природата, сред която живеем е замърсена и всички сме чували думата токсини, но много малко от нас наистина знаят, че имаме възможност да изхвърлим опасните химични вещества, които сме допуснали в тялото си. Най-ефективният начин да пречистим организма от отровите и да го предпазим от сериозни заболявания са процедурите по йонна детоксикация.

Какво представлява самото пречистване, това става с метод, които се нарича йонна детоксикация, а как протича една процедура?

Детоксикация на организма се извършва, посредством йони, които са с положителен или отрицателен заряд, излъчвани от йонизиращ електрод, които навлизат в организма през порите на кожата, достигат до ядрото на клетката, свързват се с вредните отрови, след което ги извеждат, чрез отделителната система и кожата.

На пръв поглед самата процедура не представлява нещо сложно. За да се извърши детоксикация на тялото, краката на пациента се потапят във вана или подходящ съд с вода, в която ако е нужно се слага много малко сол, която прави много по-добра проводимост на средата. В тази вана се поставя йонизиращ елемент – специален електрод, който излъчва самите йони, чиито заряд е предварително избран от работните режими на детоксикатора. За да се затвори веригата и да се извърши правилно самата процедура, за това е необходим замасяващ елемент, който може да бъде тръбичка, която се държи в ръката през цялото време или специална гривна, която трябва да се поставя на китката. Това е достатъчно, и е напълно необходимо за една правилна пречистваща организма процедура по метода йонна детоксикация.

Процедурите не трябва да надвишават 30 минути, а интензитетът и поляризацията на йоните се избират в зависимост от нуждите на организма.

Тази на вид проста манипулация е изключително полезна и важна, особено за тези, които вече страдат от различни хронични заболявания, в следствие интоксикация. За тези, които нямат сериозни оплаквания детоксикация на организма също е необходима, тъй като това ще ги предпази от бъдещи заболявания и най-малкото ще повиши техния жизнен тонус, енергиен баланс и качество на живот.

В обобщение: йонна детоксикация на организма е процедура, която ще се прилага все по-често и от все повече хора, тъй като тя е единственото спасение от замърсяването, което сами причиняваме, и с което застрашаваме своето здраве.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!