≡ Menu

Какви ботуши ни трябват за планинския преход?

Момичета, ако на вас ви предстои дълъг планински преход през зимата, или просто сте планирали двучасова разходка в планината, то вие се нуждаете от удобната и топла обувка за прехода. Въпреки всичко и най-вече това че ще сте сред природата, поляните и горите, и не между хората, съвсем не означава че вие не трябва да се погрижите за елегантната си визия, и не би трябвало да изглеждате красиви и доста елегантни.

ботуши

ботуши

Това може да го постигнете с чифт здрави и топли ботуши. Един от най-предпочитаните модели от дамите е този с ниското равно ходило. Ниските ботуши са наистина най-предпочитаните от дамите, и най-подходящите за дългия ви планински приход или разходка. Доста от разновидностите им са много разчупени и можете да си ги носите дори и в ежедневието, а други от тях дори подчертават вашата разкрепостеност.

ботуши цени

ботуши цени

Освен класическите модели вие можете да наблегнете и на тези в по-зимни цветове като сивото и тъмно кафявото, а защо не и на тъмно бежовото и тъмно синьото. В последно време се забелязват и едни такива аксесоари по тях, които са съобразени както със стила им, така и със всичките останали аксесоари от дамското облекло.

здрави и топли ботуши

здрави и топли ботуши

Ако сте излезли на разходка в планината с приятеля си, и искате дълбоко да го впечатлите, то бихме ви препоръчали да си обуете малко по-високи ботуши на токче или такова моделче от две части, което се разделя и става както на бота, така и на ботуш. Можете и да използвате и някои от женските си хитринки, за да го трогнете, като се направите че сте стъпили малко накриво например за да ви носи на ръце. Ако ви вземе, значи е тотално влюбен във вас, и вие бихте могли да го накарате да ви купи нови ботушки и отново да ви заведе на планинска разходка, не би ви отказал.

дамски ботуши

дамски ботуши

Ако все пак се е навил въпросният мачо да ви заведе на поредния уикенд в планината, и иска да ви купи удобни ботуши за по-дълъг преход, по-добре е да заложите на кожените модели с равна подметка. Това би бил идеалния ви избор за случая, не го подминавайте!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!