≡ Menu

Избора на детски дрехи

Чудех се от къде да напазарувам качествени детски дрехи за моя първокласник. Позната ми препоръча сайт за детски дрехи, по-точно електронен магазин за дрехи, внос от Англия. След вечеря се настаних пред компютъра. Влязох в електронния магазин и останах приятно изненадана. „Ех, ако по мое време имаше такива хубави дрешки”. Взех моя малък мъж в скута си и заедно тръгнахме на виртуална разходка в света на детските дрехи.

Моят син е запален спортист, а в електронния магазин на фирмата, предлагането на спортни блузки и суичъри е наистина голямо. За първия учебен ден избрахме риза на райе от Ex – next „Като за истински мъж”, както каза той.

детски дрехи

детски дрехи

Ще повярвате или не, но разнообразието в магазина им е главозамайващо. Само за категорията блузки и ризки преброих тринадесет странички. Поръчахме си и порядъчно количество спортни комплекти.

А какви ли са детските дрехи за момичета? Вероятно като за истински млади дами. Видяното надмина очакванията ми. А казват, че англичаните не умеели да се обличат с вкус. Едно е сигурно, определено знаят как да обличат децата си.

Толкова елегантни и стилни детски дрехи, събрани на едно място не бях виждала досега.

И понеже потребителската ни кошница „преливаше” от маркови детски дрехи, доставката на стоките ни излезе напълно безплатна. „Безплатна услуга за лоялни клиенти.”, както казват те.

детски дрехи за момчета

детски дрехи за момчета

Още на следващия ден получих SMS с информация, че поръчаните артикули ще ми бъдат доставени още същия ден. В ранния следобед държахме колета с детски дрехи от магазина в ръцете си.

Видяното напълно оправда очакванията ми. Поръчаните детски дрехи бяха същите като на снимките, които бяхме разгледали с Zoom – а. И в размерите се бяхме ориентирали добре. За това ни помогна табличката с размери поместена в електронния магазин ни.

Съжалявах само за едно. Досега не се бях доверявала на сайтовете за детски дрехи онлайн, а пазарувах от „редовните магазини”. Истинска загуба на време и нерви. Оказа се, че онлайн пазаруването на детски дрехи е не само по – бързо и удобно, а и излиза по – евтино.

детски дрехи за момичета

детски дрехи за момичета

А виртуалния магазин за детски дреи организираше и често, често сезонни разпродажби. Май забравих да спомена, че всички получени детски дрехи бяха маркови, съобразени с последните модни тенденции в детската мода.

Модерни, маркови, оригинални, качествени, елегантни и готини, са всички детски дрехи, предлагани от тях. Въпрос на вкус и предпочитания е да избереш най – подходящите за своето дете.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!