≡ Menu

Игри и дограма от директория за статии

Директория за линкове са едни от най-търсените сайтове за всички SEO оптимизатори когато оптимизират нови сайтове или опресняват стар сайт след спряната му оптимизация. Този тип сайтове са създадени с цел намирането на класифицирана информация – подредена по категории и жанрове. Така потребителите търсещи дадена информация могат да намерят много по-лесно. Освен това когато имате бизнес и незнаете как и къде да го популизирате една от най-добрите ви възможности е директория за линкове. Освен, че ще получите трафик от самата директория те имат за цел и да ви предават тежест на вашия сайт, по този начин ще се издигне и в резултатите от търсачките. Често, за да получите do follow линк, който ще ви даде максималната тежест от дадената страница е необходимо да си направите линка платен. Но това има и хубавите си страни – ако сайта ви е важен за вас вие ще сте готови да платите 20-30 лв. годишно, за да се сдобиете с такъв линк. Ако имате някакъв спамерски маловажен сайт едва ли ще ви се дават тези пари. По този начин ще има по-малко do follow линкове от дадената страница и ще вземете повече тежест от директорията за линкове.

Една от най-срещаните категории в сайтовете от типа директория за линкове е игри. Игрите са много търсена тема в интернет. Кой не обича игрите – сигурен съм, че почти няма човек който да не е играл на някаква игра било то онлайн, флаш, конзола, електронна и какви ли още не. В категория игри можете да откриете най-разнообразни игри с които да прекарате страхотно времето си за губене. С някой от игрите може да изживеете истинско приключение макар и във виртуален свят. Игри са търсена категория от деца и от възрастни. Много хора предпочитащи да се развличат с игри използват именно директория за линкове, за да имат достъп до по-голяма база от такива сайтове.

Друга също така важна категория е дограма – в днешно време всеки иска да инвестира в дома си, за да намали месечните разходи за топлина или ток. И много добро и първоважно решение е подмяната на старата и не качествена дограма. Ако от старата ви дограма се пропуска течение и силния вятър навлиза в дома ви – определено ви трябва качествена дограма. За да се снабдите с такава може да проверите в някоя от директориите за линкове и да си подберете сайтове и фирми с които да се свържете за оферти и изпълнение на вашата нова мечта без вятър в хола. Дограмата е приоритет на много семейства и те започват ремонтите в домовете си именно от там. Тъй като има много фирми за дограма един от показателите които ще ви помогнат да подберете сериозна фирма за дограма е именно инвестициите от фирмите в реклама и работни бази. Лично аз не бих се възползвал от услугите на фирма за дограма, ако тя не предлага гаранция или не инвестира в реклама. Хората които се стремят да пестят от всичко обикновено са така и в компромисите за качеството на материалите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!