≡ Menu

Защо и как да изберем кетъринг услуга?

Като цяло в света кетъринга е луксозна услуга, която придава голяма изисканост и стил от висока класа съчетана с невероятна храна. Услугата прави впечатление, а защо да я изберем ние?

Най-важната причина, която мога да изтъкна е да спестим време и нерви. Планирането и организирането на едно събитие не е работа за един час. Всичко трябва да е изпипано до последният детайл, за да няма разочаровани гости на нашето събитие, било то коктейл, фирмено парти, рожден ден и най-вече сватба. Често, когато организираме сами нещата пропускаме доста детайли от бързане или не съумяваме да изпълним някои от задачите като: намирането на DJ, приготвяне на добра украса, наемането на фотограф и избиране на подходяща храна за гостите. Друг проблем е бюджета с които разполагате, често не се преценява дали ще стигне и в много от случаите се превишава. Така тук на помощ се намесват кетъринг фирмите, които ще спестят всички тези главоболия и разправии.

Те ще организират всичко и ще дадат най-добрите съвети как е най-подходящо да протече дадено събитие. Клиента трябва само да каже какви са неговите изисквания относно храната и обслужването, датата на събитието и бюджета с който разполага. След което ще му бъде изготвена оферта, която може да се преправи от страна на поръчителя по-всяко едно време, в случай че не харесват някои неща. Така клиента само задава своите предпочитания и те се изпълняват. По този начин времето за организиране и планиране на събитието може да се оползотвори за други важни цели.

С популяризирането на тази услуга в България се появиха много кетъринг фирми. Някои наистина страхотни професионалисти и предлагащи чудесно обслужване, но и други които нямат високи критерии на работа.

Как да разберем кой кетъринг е добър и кой не? Един от начините е просто да изберем някоя от вече утвърдените фирми на пазара. Да напишем на няколко от тях да ни изготвят оферта и след обстойно разглеждане да изберем сред тях, тази която ни се струва и изглежда по-добра.

Друг вариант е да отворим търсачката и да напишем “кетъринг” или ако сме от София “кетъринг София” и да почнем да разглеждаме всяка една фирма и да ги сравняваме. Също е препоръчително да отворим форумите и да прочете мнения и на други клиенти. Така ще можем да разберем мненията и на други.

За да може да изберем добра фирма и да останем доволни е най-добре да направим всички варианти заедно и спрямо тях да решим.

Наемането на кетъринг за важно събитие е винаги правилен избор. За да бъде перфектен коктейла, фирменото парти или вашата сватба и да остане незабравимо това преживяване трябва да изберете професионалистите в тази сфера. В България има наистина добри специалисти в сферата на планиране и организиране на събития, доверете им се и няма да останете разочаровани. Вие ще сте в добри ръце.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!