≡ Menu

Защо е необходим газов инжекцион?

Много водачи на нови модели леки коли се питат какъв е проблема да монтират стандартна газова уредба вместо, да се занимават с покупка на газови инжекциони. Ние ще споделим пет от най-често срещаните ефекти при класическата АГУ пък вие преценете дали сме прави или не:

  • Загуба от мощността на колата
  • Запушване на бензинови инжектори
  • Висок разход на пропан-бутан особено при градското шофиране
  • Пречка за автомобила да се движи на бензин
  • Гаснене на светофари, лоша миризма, страх от инциденти

Има начин да избегнете всичко това, като обърнете внимание на модерните газови инжекциони, и се погрижите за правилната им инсталация на колата ви.
Модерните автомобили притежават доста специфична електроника и именно заради това опитите за монтаж на конвенционална газова уредба водят до грешки, детонации и прочие.

Любопитна информация

При наличието на газов инжекцион горивото бива подавано чрез дюзи пред вашите всмукателни клапани като за оптимизиране на количеството му се грижи компютър.
Така вие запазвате динамичната характеристика на колата и намалявате разхода на газ в градски или извънградски условия.

Разгледайте различните модели газови инжекциони във фирмата, която предлага и техния прецизен монтаж. Доверете се на висококвалифицираните експерти от компанията и няма начин да останете разочаровани от професионалното обслужване на сплотения колектив.

Инжекционните системи се продават на различни цени в зависимост от марката и производителя. На българския пазар можете да срещнете моделите Lovato, Bardolini, VEGA и Fobos. Всички те идват с необходимата гаранция и пълни инструкции за употреба.

За финал…

Надявам се, че сте разбрали защо е необходим газов инжекцион при по-новите коли, а ако имате още въпроси относно автомобилните газови уредби вижте сайта, който съм дал на горните редове. Там вие, ще получите експертна помощ от доказани специалисти работещи в областта на газовите системи в България. Ще се радвам ако съм бил поне малко полезен с днешната ми публикация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!