≡ Menu

Защо да сложите базални зъбни импланти?

Базалната имплантология идва в следствие на модернизираната дентална имплантология, която включва усъвършенствани хирургически похвати, които се основават на огромния опит идващ от ортопедичната хирургия. Поставянето на базални зъбни импланти ви гарантира красива усмивка, подобрена дъвкателна способност и удобство, което е най-важно.

Положителните страни

За разлика от стандартните зъбни импланти, базалните се закотвят на кортикалната кост, а не на гъбестата, както е при конвенционалните. Уникалният дизайн и мястото на поставяне водя до редица положителни качества, които пациентите, ще усетят след интервенцията.

Базалната имплантация е възможна и при хора с пародонтални проблеми, като самата хирургическа намеса е напълно безболезнена. Имплантите могат да се поставят и на пушачи, без каквито и да рискове за тях. Тайната се крие в прикрепянето за най-здравата кост, откъдето се подобрява дъвченето и нормалното функциониране на всеки зъб.

За разлика от подвижните протези, тук няма как да попадне храна или да чувствате друг дискомфорт. Базалното закотвяне за здравите области, ще възвърне желанието ви за храна, а и ще подобри загубеното самочувствие. Лечението се приема и при пациенти с остеопороза, чрез концепцията за моментално протезиране и имплантиране.

Подробна информация относно базалните импланти, ще намерите в Център за базална имплантология с интернет адреса ни. На него, ще ви консултира специалист д-р, който извършва стоматологични операции от десетки години насам. В електронната страница са публикувани телефони и адреси за връзка.

И докато за поставянето на фасетите (протезите) е нужно голямо техническо време, то този вид зъбни импланти се слагат в разстояние на три дни от стартиране на лечението.

Обобщителни думи

Забравете за разправиите с различни зъботехници, не харчете цяло състояние на конвенционалната дентална имплантация, а вижте базалните импланти, за които пишем в тази статия. Сигурни сме, че ще останете доволни от крайния резултат, особено ако се доверите на нашето професионално мнение. Стискаме ви палци, да се поздравите с успех!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!