≡ Menu

Елвис Пресли страдал от косопад

Над Елвис Пресли и неговото семейство тегне ужасяващо древно проклятие за безмилостен косопад, разкри председателката на клуба „Elvis Forever” Лили Пендулум. Сякаш невидима ръка съсипвала прическите на всички от фамилията в продължение на векове, а проклятието било отправено от шотландски благородник, с чиято жена прадядото на Краля правил любов.

„Черна орис застига семейството на Елвис Пресли още преди няколко века. Един от неговите прародители посегнал върху съпругата на местния благородник. Отвлякъл я и после я държал в плен за около четири седмици. Какво е ставало между тях можем само да гадаем, но лордът на няколко пъти изпадал в несвяст от безсилна ярост. Една вечер след поредния пристъп, ядосаният благородник отправил тежко проклятие към дядото и неговия род – да страдат от косопад и да умират млади”, твърди почитателката.

Тя уточнява, че е направила изводите си след задълбочено проучване върху всички разклонения по родословното дърво на Краля. За целта ходила чак до Шотландия, където намерила неопровержими доказателства по отношение проклятието за косопад. След случая с отвлечената лейди, цялата фамилия е прогонена от родината си. Спасяват се от сигурна смърт бягайки първо в Англия, а после в САЩ.

„В крайна сметка обаче никой не успява да се спаси. От косопад страдат всичките без изключение. Малко известен факт е, че самият Елвис Пресли се мъчеше от косопад и в последните дни на своя живот се появяваше пред хората само с перука. Тази тежка клетва съвсем не е някаква измишльотина, а най-солидното доказателство затова е, че приживе Кралят нито един път не е ходил във Великобритания заради страха от проклятието”, завършва г-жа Пендулум.

С или без косопад, Елвис Пресли остава Краля на рока.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!