≡ Menu

Експо център София привлича с доброто си местоположение

Експо център София се появи още в първите години на демокрацията и веднага се превърна в притегателно място за организирането на много мероприятия. Местоположението на Експо център София е изключително добре подбрано, като се вземат предвид все по-затруднения софийски трафик, гъстото застрояване, повсеместната липса на достатъчно места за паркиране. По този начин става ясно, че построявайки “експото” до една от малкото скоростни магистрали, по които можеш да стигнеш до центъра на столицата (а в обратна посока това е магистрала “Тракия”, от тези единствената изцяло завършена магистрала в България), а същевременно да имаш достатъчно пространство за пристигащите коли и за самите мероприятия, инициаторите (собствениците) на Експо център София са улучили десятката.

Днес, с появата на поредната спирка на метрото, намираща се в непосредствена близост, това място става още по-удобно за прояви от всякакъв характер. Неслучайно някои инвеститори строят хотели, осигуряващи бърз и лесен достъп както до центъра на града, така и до Експо център София. Такъв например е три звездният хотел “Montecito”, който се рекламира именно по този начин: осигурен бил лесен и бърз достъп от хотела до летището, до центъра на града и до Експо център София.

(Впрочем хотел “Montecito” сам по себе си е изключително приятно място както за отсядане, така и със своя ресторант-градина – за хранене и приятно прекарване, семейно или с приятели.)

Всеки, който е ходил поне веднъж на ежегодните изложения на коли, е видял с очите си перфектната организация, която е характерна за всички мероприятия, провеждани на територията на Експо център София. А това са изложби, конференции, конгреси, презентации, церемонии, промоции, фирмени тържества и какви ли още не масови прояви, довеждащи обикновено многобройни посетители.

В каталозите на предлаганите услуги, специалистите от “експото” предлагат цялостното обслужване на дадено мероприятие. С други думи, ако организирате изложби и очаквате експонати от чужбина, Експо център София поема със своите фирми цялостната логистика, спедицията и митническото обслужване, рекламата и пиар обслужването на събитието.

Според специалистите от “експото” съвременните виртуални пазари все още не са (а може би и никога няма да бъдат) в състояние да заменят истинския пазар. Ето защо различните типове изложения продължават да бъдат най-ефективният начин да се разменят стоки и услуги, а защо не – и идеи. Затова изглежда съвсем закономерно, че всяка година на територията на Експо център София се провеждат повече от 30 изложения, като всяко от тях е достатъчно голямо и интересно, за да доведе тук стотици и хиляди желаещи да го разгледат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!