≡ Menu

Дамските чанти – какъв тип ще бъдат хит през тази година

Модните тенденции днес са нещо много динамично. Изменят се буквално с дни.

Трудно е да предскажем какво точно ще се котира най-добре през тази година, но можем да Ви споменем за някой тайни и неща, които предстоят.

тийнейджърка

тийнейджърка

Тенденциите при дамските чанти са насочени към стила от 70-те години на миналия век. Това включва тоалети с мъжки силует, както и детайли от старинното мъжко спално бельо пренесени в спортното дамско облекло.

Все пак дамската чанта е задължителен аксесоар за почти всяка дама.

Дамската чанта

Дамската чанта

Дамската чанта е задължителен аксесоар за всяка жена – независимо дали е още тийнейджърка и в нея се помещават телефон, огледалце и ключове от дома и автомобила, или вече е зряла бизнес дама, която има нужда от голям преносим кът за своите документи и принадлежности за грима.

По настоящем най-актуални и търсени дамски чанти са чантите с геометрични форми на Fendi, както и такива с дръзки принтове на Dolche and Gabbana.

дамските чанти

дамските чанти

Също така ВИП личностите посягат и на чантите тип „ученически”. Доста добре стоят на строго официалното облекло и „вадят очите” на почти всеки, разбиращ от мода.

Многоцветни неутрални чанти – това определение говори много за настоящите тенденции в модата. Пъстрите цветове все още са актуални. Розовото, светло синьото пък са цветовете, които се търсят с приоритет.

Чантите със смесена текстура и тази година са актуални. Много добро решение са чантите в цветовете оранжево и бяло. Тази комбинация от цветове придава добро настроение и свежест.

Интересни модели чанти можете да откриете в магазини онлайн, където можете да намерите модели в ценови сегмент 20 до 200 + лв. За колко пари да закупите чанта – това го решавате Вие – всичко зависи и от възможностите и от това, колко сте готови да дадете, но едно е сигурно – елегантната и качествена чанта ще открие повече нови хоризонти пред Вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!