≡ Menu

Грешки по SЕО оптимизацията, които трябва да се избягват

Никак не е лесно да си лидер в днешната динамична икономика. Бързият напредък в технологиите и промените в поведението на потребителите налагат бързата адаптация на бизнеса. Вече не съществуват бариери между онлайн и офлайн бизнеса.
Google дава различни предложения, както на бизнеса към клиентите, така и на този, който предлага услуги и продукти на други бизнеси. SEO оптимизацията вече не е избор. Наемането на добър специалист в сферата на SEO оптимизацията, може да е ключовата ви инвестиция за 2013 г. и за напред.

SEO оптимизация

SEO оптимизация

Грешка в SEO оптимизацията #1: Оставате в миналото
Както вече стана дума, бизнес светът се развива много бързо. Не можете да правите нещата, които са ви интересували през миналата година. Така може да се окаже, че пропускате много възможности. Вместо да се вкопчвате в миналото, вие трябва да гледате напред. Инвестирайте в анализи и направете план за утре, след като сте изяснили точно къде се намирате днес. Фокусирайте се върху нещата, които ви правят по-ефективни. Не се целете само в това да получавате повече трафик на страницата си, но се постарайте да повишите продажбите, да спомогнете разрастването на бизнеса си, за да станете по-рентабилни. Наемете външен консултант, който да се занимава със SEO оптимизация. Той ще ви помогне много да се фокусирате точно върху наистина важните неща.

SEO оптимизацията

SEO оптимизацията

Грешка в SEO оптимизацията #2: Управление без лидерство
Всеки лидер трябва да има поглед върху всички процеси, които се случват във фирмата. Синхронът на работното място трябва да бъде и най-големият им приоритет. Все пак, шефът на компанията не трябва да се бърка в работата на специалистите по SEO оптимизация. Това е наистина наложително, тъй като SEO оптимизацията е поле, което изисква специфични знания в много области. Все пак работете рамо до рамо с него, защото той или тя ще искат да се допитат до вашите експертни знания в областта на бизнеса ви.

seo оптимизация уроци

seo оптимизация услуги

Грешка в SEO оптимизацията #3: Лоша организация
Много често се случва консултантите да се озоват в ситуация, в която бизнес моделът или организационната структура се превръщат в ограничаващ фактор. Трудно е да се убедят лидерите на големи, стари и традиционни компании, че това им се отразява зле. Големите компании се приспособяват много по-трудно към предизвикателствата на съвременния бизнес. От гледна точка на SEO оптимизация, ще ви е много по-лесно да се справите с мениджъри от малка компания. Много е важно да се огледа външната организационна структура. От решаващо значение за добрата SEO оптимизация е отделите да работят добре заедно. Така ще е много по-лесно да се съсредоточите върху истински важните неща за вашия бизнес – от какво се нуждаят вашите клиенти. Спрете да говорите за бизнеса си и вместо това дайте на клиентите ви да разберат защо се нуждаят от вас и как ще се промени животът им посредством вашите услуги и продукти.

seo оптимизация на сайтове

seo оптимизация на сайтове

Грешка в SEO оптимизацията # 4: Липса на интеграция
Много лидери не успяват да повишат нивото на продажбите, дори и след продължителна SEO оптимизация. От основно значение е да имате отговорни хора, които да се занимават с работата по SEO оптимизацията, социалните мрежи, PR сферата, както и някой, който да разработва мобилното приложение на сайта ви. Не подценявайте взаимозависимостта и синергията между различните части на своя маркетингов микс. SEO оптимизацията е сложен и труден процес, който зависи от доброто представяне на наистина много фактори.

seo оптимизация цени

seo оптимизация цена

Грешка в SEO оптимизацията # 5: Мислене и бюджетиране в краткосрочен план
Често мениджърите на компании не могат да видят предимствата от влагането на много средства в маркетингова кампания и SEO оптимизация. Освен това техните разбирания често се основават на погрешни схващания. Често лидерите подценяват значението на SEO оптимизацията. Трябва да е ясно, че правилната SEO оптимизация ще ви се отплати многократно. Мислете за SEO оптимизацията като за дългосрочна инвестиция.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!