≡ Menu

Вашата интернет реклама с Google AdWords

Всеки бизнес има нужда от добра реклама. Чрез Google реклама рекламното Ви съобщение може да достигне до възможно най-голям брой потенциални клиенти. Това може да се осъществи чрез Google AdWords- рекламна платформа предоставена от Google. Платформата Ви позволява да представите своята текстова реклама до резултатите от търсачката.

Инвестицията Ви за реклама с Google AdWords ще е толкова, колкото можете да заделите. Важно е, че в този случай Вие можете да упражнявате контрол върху бюджета си. За всеки клик върху рекламата Ви, бюджетът ще бъде намален с тази цена, която е била определена в началото на кампанията Ви. Тази процедура се повтаря докато бюджетът не бъде изчерпан. След като дойде този момент Вие имате пълното право да продължите кампанията си или да я прекратите, също така имате правото да увеличите, намалите бюджета си. AdWords – рекламите са измерими. Имате право да получите от рекламната си агенция, която управлява рекламната Ви кампания, подробна статистика. Статистиката Ви дава информация за броя на потенциалните клиенти кликнали на рекламата е са видели уеб дизайна на Вашата фирма, а също така може да разберете броя на импресиите на Вашето съобщение.

Планирайте разходите си с лекота. С Google AdWords можете да определите ключовите си думи и да ги изпробвате. Всяка ключова дума я избирате Вие, при затруднения ще получите консултации от рекламната си агенция. AdWords предлага решение, рекламата Ви да не се показва пред потребители, които не търсят точно продукта, които предлагате. Тава става чрез въвеждане на негативни ключови думи. Можете да ги променяте с честота, зависеща от условията на рекламната агенция, с която работите. Платформата Ви позволява с най-голяма точност да насочите аудиторията си. Ако Вашият бизнес се разпростира само в рамките на определен град или регион, то много по-ефективно за вас е агенцията Ви да зададе в платформата желаната от Вас територия, на която искате Google да показва рекламата. От това ще може само да спечелите.

Всяка организация, която иска да постигне положителни резултати от дейността си трябва да присъства в интернет. Възползвайте се, за да продавате повече.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!