≡ Menu

Важна информация за газови уредби

В случай, че сте дали автомобила си на сервиз за монтаж на газова уредба, то трябва да имате предвид няколко важни неща, на които да обърнете внимание. Първият фактор върху, който е добре да съсредоточите вниманието си е как е закрепена бутилката за втечнения газ.

Според наредба 21 касаеща устройството и безопасността при газова бутилка е нужно последната да бъде добре закрепена за шасито на вашия лек автомобил.От значение е избраните от вас специалисти в областта на АГУ да вложат грижа за независимостта на уредбата от вибрациите придружаващи движението на колата ви.

газова уредба цена

газова уредба цена

Веднъж монтирана газовата бутилка, не трябва да променя локацията си, тъй като това може да доведе до нежелани последствия. Съветваме ви, да потърсите услугите на квалитетен сервиз, който да се заеме със задачата, а вие спазвайте указанията за експлоатация.

Газта като гориво е не само по-икономичния вариант за вас, ами и по-екологичния спрямо бензина. Естествено тук влияе правилното разпределение на маркучите, вида на бутилката, персоналния ви избор на пропан бутан и метан, както и още куп фактори. Всичко, което е останало неясно за вас, може да разберете в уебсайта ни партньори.

газова уредба

газова уредба

Редовният преглед на АГУ е задължителен поради сериозността на този вид гориво за автомобилите. При най-малките съмнения за проблем използвайте услугите на оторизиран сервиз занимаващ се с автомобилни газови уредби.

газова уредба цени

газова уредба цени

Профилактиката при вашата газова уредба обхваща маркучите, тампоните, филтрите и изпарителите. Всички тези елементи подлежат на щателен оглед от сериозни техници. Поддръжката на АГУ не е нещо ново или непознато, дори точно обратното. Тя е един стандартен процес, какъвто се изисква и за куп други автомобилни части.

газова уредба моноинжекцион

газова уредба моноинжекцион

Заключителни думи

Искаме да ви уверим, че съвременните газови бутилки са безопасни и не указват влияние върху производителността на двигателя ви. Не вярвайте на слухове, а час по-скоро направете консултация с професионалистите. Намалете разхода на колата си и карайте спокойно!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!