≡ Menu

Баджът – лицето на вашия бизнес

Първото впечатление винаги е важно. Баджовете са едно отлично средство, с което вашите служители могат да изградят връзка с клиента още със запознаването им. За съжаление, ако баджът е изработен некачествено, той може да има обратния ефект. За това е важно да изберем утвърдени специалисти при изработката на вашия бадж.

Добре е да вземете под внимание няколко аспекта на баджовете, а именно шрифт, цвят и материал, от който ще бъдат изработени. Ако изберете неправилна комбинация между трите, рискувате вашият бадж да бъде труден за четене от клиенти или да не изглежда добре върху вашите служители.

Какво трябва да включва баджът? Задължително е да бъде изписано името на служителя, на когото принадлежи, като се препоръчва първото му име да е изписано с по-едър шрифт от фамилното. Необходимо е баджовете да могат да се четат приблизително от пет метра разстояние. Но освен името на служителя, добре е да представим неговото професионално звание, за да може клиентът по-лесно да се ориентира с кого разговаря. Следващият важен елемент е името или логото на бранда, който служителят представя. То трябва да е добре разположено и с подходящ размер, за да бъдат максимално лесно разпознаваемо от всеки, който погледне баджа.

Баджът – лицето на вашия бизнес

Изработката на баджове може да се превърне в предизвикателство, особено ако изберем материал, който е по-труден за обработка. При всички случаи, за да имате перфектния бадж, необходимо е да изберете и перфектната фирма, която да го изработи. Има множество специалисти в тази сфера, но СОМАХА е лидер, който предлага качество и бързина, както и ще ви консултира за най-новите тенденции при изработката на Вашите баджове.

Баджовете са част от облика на вашата фирма. Те трябва да бъдат създадени професионално, за да извлечете максимум ползи от тях. А ползите могат да бъдат от различно естество – не само за вашите клиенти, но и за служителите. Последните могат по-лесно да се сплотят като колектив, носейки баджове на един и същ бранд.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!