≡ Menu

Ако търсите лоялност и разумни цени

Сватбената къща е с над 10 години опит в организирането на предложения за годеж, сватби, кръщенета, юбилеи, рождени дни, светски и фирмени партита. С подкрепата на бранда може да си осигурите попътен вятър в реализирането на вашето идеално и хармонично тържество. Фирмата следи от близо всички новости в световен мащаб и прави за вас специални селекции, адаптирани към българските традиции и възможности.

В организирането на една приказна сватба се мобилизират и координират съвместно дейности на различни екипи:

  • консултанти
  • стилисти
  • декоратори
  • осветители
  • флористи
  • логистици
  • технически и офис персонал

Едно просторно помещение може да се обзаведе и оборудва по професионален и прецизен начин така, че то да се претвори в един прекрасен дворец.

Сватбените детайли и акценти неслучайно се приемат като „Черешката на тортата”. За да протече безпроблемно и хармонично едно мащабно празненство, независимо от рода му, се включват много хора, които изиграват ролята си, благодарение на талант, въображение, дисциплина и многопластов опит. Едно такова тържество е в равни части както добра логистика и икономически прекроявания, така и любов, изкуство и хъс.

При установяване на рекламация по вина на служител на бранда, може да се говори за отстъпка от уговорената сума. За лоялността и искреността на всеки един от екипа, говори утвърдения вече цяло десетилетие отличен авторитет на агенцията.

Ако харесвате стила и подхода в работата на фирмата подкрепете я, като споделите на приятелите, близките и колегите. Екипът ще ви бъде благодарен да споделите отзивите от селектирането на колекциите, начина на предлагане, декорациите, акцентите, обслужването и др. Екипът ще бъде особено щастлив, ако изпратите снимки от вашите специални моменти, в които сте избрали фирмата и ги споделите. Колективът приема всякакви мнения и съвети, за да усъвършенства процесът на организиране и цялостна визия. Пишете ни или се свържете с оператор на нашите телефони, за вашите обективни и аргументирани критики и коментари.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!