≡ Menu

Чешка сватбена агенция организира сватби в Прага

агенция организира сватби

агенция за организиране на сватби

Нова чешка сватбена агенция може да предложи някои страхотни места за провеждане на сватба, като замъка Шато в Моравия, Чехия. Той е старо имение използвано предимно лятото и е бил възстановен през 1840-1860 година в стил Уиндзор. За вашата сватба можете да помолите избраната от вас сватбена агенция да ви предложи меню, съдържащо рецепти за готвене и рецепти за сладкиши. Тoзи нео-готически замък е заобиколен от голям парк с три езера с пъстърва и шаран, където се организират турнири по голф върху вода. Има сватбен апартамент в кулата. Както за гражданската, така и църковна сватба тази сватбена агенция може да осъществи празненството в параклис или на открито на зелено в парка, да се проведе на тераса.

На 20 км от Прага има семеен замък, построен в края на 17 век в бароков стил и има някои нови романтични функции по време на реконструкциите. Благодарение на новите собственици, сега е напълно обновен като за аристократично семейство, структурни характеристики и обзавеждане, отличава се с интимна атмосфера на терасата му и тази сватбена агенция може да организира на френски и английски език сватба в градината, да даде рецепти за празненството и рецепти за готвене. Този замък е уникален избор за сватба. Настаняването също е в замъка. А кулата има сватбен апартамент.
Замъкът се намира в сърцето на стара гора и има красивите околности. Това е луксозен хотел и разполага с 24 индивидуално обзаведени апартамента и стаи, всяка уникална, обзаведени с акцент върху детайлите.

Тази сватбена агенция организира граждански и протестантски церемонии и се провеждат на закрито или във вътрешния двор на замъка с красива гледка към английски парк. В стаите на замъка могат да се настанят до 80 гости, за по-голяма сватба през новата сватбена агенция лятото предлага луксозна шатра в градината на замъка и рецепти за готвене на ястия от националната кухня. Уелнес центърът разполага със сауна и открита гореща вана с мед, перли и коприна терапия.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!