≡ Menu

Четири начина да изглеждате ослепително на вечерно събиране

Изборът на вечерен тоалет често е трудна задача. Всички искаме да бъдем елегантни и същевременно запомнящи се. Да следваме тенденциите в дамска мода, но без престараване. Да бъдем модерни, но не и кичозни. Главоболието обикновено започва ден или два по-рано. А всъщност истината е, че ви липсва някой дребен детайл, материя или аксесоар, за да се уверете, че сте зашеметяваща.

Правило №1: Рок-вид
Черното винаги е мъдро решение. Перфектно е за коктейл или при излизане на бар. За Бъдни вечер Ви съветваме да заложите на цветния рок-шик.
Изберете: небезизвестната малка черна рокля, сатенен панталон, тип цигара, надиплена пола, която стои отлично на ватирани кожени якета.
Що се отнася до аксесоарите, не бихте сгрешили, ако заложите на семплото.
При сенките, опушеното черно е задължително, а устните не забравяйте да оцветите в ярко червено.

Правило №2: Животински щампи
Ако обичате ярките цветове и не желаете да потъвате в черния шик дори и вечерта. Животинските щампи идват на помощ. Внимавайте обаче, защото лесно се прекалява с тях.
Изберете: дискретни аксесоари в животински щампи, а ако сте по-смели, защо не облечете палто или дори минижуп? Материята нека бъде велур или коприна. А що се отнася до цветовете, добре е да се знае, че леопардовото стои добре на червено и морско синьо, а зебровото стои добре на сиво или маслинено зелено.

Правило №3: XXL
Тази зима на мода са големите неща. Ето защо, ако искате да направите впечатление с вечерния си тоалет, не се колебайте да си поиграете с обема. От дрехите, през аксесоарите, до прическата, модата на XXL-размера е навсякъде. Разбира се, обръщайте внимание на пропорциите. Обемът в горната част непременно изисква семплост в долната и обратното.
Изберете: обемиста кожена пола, която е оригинална, а същевременно скрива всички недостатъци. Идеален е моделът с плисета и ластичен колан. Стои перфектно с фина, прозрачна риза. А ако предпочитате да акцентирате на аксесоарите, изборът е огромен. Високите токове и платформи ще направят вида ви супер секси. Едрите бижута и големите колани също са хит през студените месеци.

Правило №4: Велурът
В сезона есен-зима 2012-2013 изглежда отново е на мода велурът. Възползвайте се от него при избора си на вечерен тоалет. Най-добре е да заложите на рокля от велур или кадифе в тъмен цвят: бордо или черно.
Изберете: къса рокля с буфан ръкави във викториански стил. Стои перфектно с обувки на платформа и семпли бижута. Прическата? С такъв тоалет можете да заложите на всякаква фризура, без да сгрешите: свободно пусната коса или стегнат елегантен кок – изборът е изцяло ваш!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!