≡ Menu

Часовниците Calvin Klein – за хора с характер

За тези, които обичат да са в крак с модата, е удоволствие да притежават продукт с марка Calvin Klein. Дрехите, парфюмите, бижутата и часовниците на компанията са с винаги актуални дизайни. Часовниците й обаче са и доста качествени. За изработката им компанията разчита на популярния швейцарски производител Swatch Group. Марката за часовници Calvin Klein се е утвърдила като един от лидерите на пазара на луксозни артикули.

часовници Calvin Klein

часовници Calvin Klein

Всеки от нейните продукти е бляскав и се нарежда изключително успешно в категорията на най-предпочитаните дизайнерски продукти. Дамският модел CK Suspension K3323330 е с особено атрактивна визия и с кожена каишка. Той прилича повече на елегантен аксесоар, отколкото просто на уред за измерване на времето. Има черен циферблат с овална форма и кварцов механизъм. Друг дамски модел с впечатляваща визия е и Calvin Klein K9322102 Watch Mound Ladies. Внимание привличат ексцентричните кръгове в дизайна на корпуса. Този часовник също е с кожена каишка. Сред най-атрактивните мъжки модели на компанията пък е Black Leather Strap Chronograph.

Calvin Klein

Calvin Klein

Този хронограф е добър пример за класата на швейцарското производство. Корпусът му е изработен от висококачествена стомана, каишката е кожена, а циферблатът – черен. Разполага с датник. Моделът CK Men Stainless Steel Bracelet пък е подходящ за онези, които търсят нещо необичайно. Той има елегантен дизайн и е перфектен аксесоар за всеки модерен мъж. Моделът показва датата, отличава се със семпъл и комфортен дизайн. По отношение на изчистен стил се откроява дамският модел Simplicity Ladies Mirror Dial Strap. Той е със сапфирено стъкло и кожена каишка. За ревностните фенки на модата пък е подходящ моделът със златно покритие Dress.

chasovnici

chasovnici

Той е елегантен, с правоъгълна форма на корпуса е идеален за носене по време на партита или други социални събития. С него присъствието на собственика му там определено няма да остане незабелязано. Часовниците с марка Calvin Klein са подходящият избор на всеки човек със силно изразена индивидуалност. Предназначени са за онези, които вярват, че аксесоарите са отражение на характера и същността им.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!