≡ Menu

Хотелът в село Велчево, който ще Ви впечатли!

Планината – тя е мястото, където човек може истински да си отдъхне и да се наслади на почивните си дни искрено. Само сред гората и в полите на планината ще успеете да откриете покоя, свободата и умиротворението, от което се нуждае не само тялото, но и духът ни. Ваканцията на село, сред природата е тази, която може да Ви зареди с настроение и енергия и след която да се почувствате истински щастливи и продуктивни! Така че да планирате прекарването на ваканцията в някое планинско селце, ще бъде отличен избор, особено ако търсите пълноценна почивка и спокойствие.

Удобство по време на ваканцията край Априлци

Да се спрете на село Велчево край Априлци, разполагащо се сред спокойствието на Стара планина, ще бъде добър избор. Селцето е много приветливо, местните са повече от гостоприемни, гледките са дивно красиви, а и възможностите за настаняване ще бъдат наистина страхотни. Повечето хора смятат, че почивката на село не може да бъде свързана с особен комфорт. Това обаче съвсем не е така. Прекрасен Хотел край Априлци! И неговата локация в старопланинското село Велчево далеч не му пречи да гарантира удобства на своите гости. Елегантната обстановка и модерните удобства са характерни за всяко от предлаганите тук помещения. А освен това, тук ще откриете и много възможности за релаксация.

Село Велчево – едно приказно кътче за отдих в полите на Стара планина!

Да можете да се насладите на отпускащи занимания по време на почивните дни, е важно! В този смисъл да се спрете на хотел, предлагащ басейн, джакузи и сауна например, би бил отличен избор. Но много от Вас ще сметнат, че това не е възможно, когато говорим за хотели на село. Е Хотел край Априлци ще Ви изненада отново, предоставяйки не само тези екстри, но и още много други удобства. А сред големите плюсове е и възможността да опитате вкусна храна и да се насладите на качествени питиета, каквито сервирани ще Ви бъдат в ресторанта и лоби бара тук. Въобще, почивката в старопланинското село Велчево, може да бъде много по-добра, отколкото тази, прекарана в много от прехвалените курорти.

Спокойствието, комфортът, добрата компания и приятната обстановка – от това се нуждаете през ваканцията. И планирайки прекарването ѝ в някое от китните селца у нас, ще си гарантирате едно прекрасно преживяване.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!