≡ Menu

Френски щори

На съвременен етап, по-голямата част от българското население сякаш не се интересува от тънкостите на модата, от най-стилните неща, които придават усещане за перфектен вкус. Причина за това, може би, е факта, че не всички могат да си позволят луксозно обзавеждане и изобщо скъпи неща. Хубавите неща привличат погледа ни още отдалеч, така че, ако човек има необходимите средства, със сигурност ще се сдобие с всичко по последна мода.

щори

щори

Едно от най-важните неща, които са от значение за хората днес, са техните жилища. Трудно се купуват, парите за тях се събират с много усилия, а и несигурните работни места карат човек да се изнесе под наем, със страх. Вашият дом – това сте вие, а за да се покажете в най-добрата си светлина, той трябва да бъде на ниво. Може би няма да успеете да си купите най-хубавото веднага, но може да почакате и да спестите, защото качеството на продуктите е най-важно. Да вземем, например щорите, които правят толкова много, а са толкова немодерни, в сравнение с днешните уреди, като климатика. Те са икономични, предлагат се в най-различни варианти и ви предпазват от външни смущения. За щастие, многото фирми, предлагат всякакви видове и оферти, благодарение на които хората могат да си закупят щори Rehau, например.

хоризонтални щори

хоризонтални щори

Един атрактивен, стилен и красив модел, са френските щори Rehau. Те са класика, заедно със своите вълнообразни гънки, намиращи се по цялата им дължина. Хубавото е, че те се предлагат в два варианта: декоративни и управляеми. Спрямо монтирането им, може да се приложи профилен или обикновен механизъм. Изработват се от всякакви тъкани, в различни десени и цветове. Единственото условие е, плата да е еластичен, а ширината на всяка една секция да бъде между 25-40см, според размера на прозореца. Ако вашите прозорци са високи – изберете тесни секции на гънките, а ако са големи – широки секции.

Много често може да видите френски щори Rehau, като част от обзавеждането на театри, кабинети и ресторанти. Разбира се, в дома ви също се се впишат чудесно, особено ако интериора ви включва антикварни или класически мебели.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!