≡ Menu

Фирма за производство на пътни знаци

pics1Пътните знаци са една от най-важните части на инфраструктурата в България и поради тази причина ние трябва да съблюдаваме за тяхното наличие в различните част на страната. При отсъствие на сигнализационните табели има реален риск за здравето на участниците в движението и ние трябва избегнем това на всяка цена.

Увод

Изработката на пътни знаци се прави чрез поръчка към дадена фирма, която ще поеме отговорността не само по създаване на продукта, а и неговия монтаж там, където трябва. Едно от най-известните имена у нас е „Трафик пътна сигнализация“, която към актуалния момент е участвала в десетки проекти по изграждане на пътища в държавата.

В уебсайта ни са отбелязани всички възможности на фирмата, в това число производство на пътни знаци, ограничаващи табели, маркировки, светофарни уредби и други. Ние предлагаме гъвкави инфраструктурни решения и екологично чисти материали подлежащи на рециклиране, с което се гордеем и печелим все по-големи позиции на пазара.

Каним ви да се уверите в нашите способности лично, като разгледате техническата ни база и видите подготовката на служителите ни. Част от труда ни е публикуван в интернет, а за останалото се надяваме на лична среща с вас.

Имаме мисията да създадем отлични условия за водачите на МПС, а също и да помогнем за отваряне на нови паркинги и гаражи. Слава богу откакто сме на сцената, нямаме отчетени разочарования и стискаме палци тази тенденция да продължи и в бъдеще време. За да се развиваме обаче очакваме и отговорно отношение от страна на общините, политиците, фирмите и въобще от всички ангажирани с обществено полезна работа.

Заключителни думи

Публикуваме тази статия в блога, защото се борим да намалим пътно транспортните произшествия. Дали ще успеем чрез пътни знаци или друг начин е въпрос на време и упорит труд. Важното е, че маркирахме начин, по който да се оправят поне малка част от проблемите. Очакваме вашите отзиви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!