≡ Menu

Фики с първия си албум „Is this love”

Фики изпрати 2016 година с първият си албум, който за да бъде още по-задоволяващ феновете е троен. Вътре има два диска с 10 песни и едно DVD. Гордият изпълнител сподели за първи път за своето постижение в официалното предаване “Автограф” на телевизия „Планета”. По време на промоцията на албума, излиза и най-прочутият и обсъждан хит на младият Стораро „Is this love”. Дали заради “интересното” произношение на таланта или качеството на парчето не знаем, но определено “Is this love” е най-обсъжданата песен до момента. Трябва да признаем, че Фики е най-харесвания млад изпълнител от както е стъпил на сцената и няма песен която не е станала хит.

На промоцията на албума, естествено бяха много от неговите колеги, като Илиян, Анелия, Татяна и Ани-Хоанг. Люси и възлюбената му споделиха в репортаж, че се очертава дует между Ани и Фики, но за жалост е далечен план. За 3те години от старта на кариерата си, Фики успя да създаде много хитове които все още се въртят по дискотеките, с което не могат да се похвалят много от колегите си. Всеобщо мнение на колегите му е, че освен големият талант е изпълнен и с добрата, която не е за пренебрегване. Има много дуети с топ имена в поп-фолка като Галена, Преслава и самия Тони Стораро, което няма спор, че е допринесло.

Любимата песен на Фики Стораро от собствения му албум е “Is this love”, казва го с голяма усмивка и мнението му за песента е, че носи различен дух, много по-различна от обичайното му творчество и „го изпраща другаде”. При въпроса коя е най-трудоемката песен, отговаря „Душа”, понеже по време на снимките е щял да си счупи носа. В клипа има сцената в която, Фики преминава през стъклена стена – именно там е бил и фаталния сблъсък, който и до днес е оставил белег на певеца.

Скромност, чувствителност, талант и красиво тяло

Са думите с които колеги и приятели го описват. Всички помним колко снимки, коментари и какво ли още не се изписаха и казаха за краката на Фики, но никой не може да отрече, че момчето си взе много бързо поука и оформи бързо и останалата част от тялото си.

Успехът и таланта не могат да му бъдат отречени, със специфичния тембър на семейство Стораро, успяват да завладеят и млади и стари и Фики доказа, че не остава по назад от баща си. За 2017 изпълните споделя, че му предстои клип на песента ”Тук съм” и е започнал проект на нова балада написана от Росен Димитров.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!