≡ Menu

Униформи в края на лятото с онлайн магазини за дрехи

Ако сте от онези темпераментни жени, които обичат летните авантюри, сега е момента да обновите гардероба си с дрехи в пурпурни цветове и нюанси. Когато се подготвите за някои морски флирт, без да се колебаете може да изберете подходящия за вас цвят дрехи. Предлагаме ви да изберете някои модни идеи и съчетания на поли, рокли, блузи, панталони, бермуди от магазин онлайн за дрехи. Независимо дали става дума за романтична рокля за вечерна среща или дрехи за следобеден тоалет, винаги може да сте в крак с модата. Ето как:

На плаж и след плаж – актуални са пищните горнища с по-сложни кройки, украсени с цветя от текстил и фини дипли или воали. За почивката изберете панталон тип шалвари от ефирна материя. Тази кройка е много подходяща за високите жени.

Рокли за всеки повод – ако се спрете на семпла рокля в бяло или черно ще изглеждате тривиално, но ако изберете ярък или пламенен цвят, ще сте като богиня. Без значение, как бихте нарекли такава комбинация, то роклята в огнен цвят си е хит за всеки повод. С нея безспорно ще съберете всички погледи. Червеният цвят е оригинален и се комбинира лесно с бели аксесоари.

Дизайнерски хрумвания за блестящи тоалети – ако искате да сте кралица Мода, то спрете се на синия нюанс. Всички негови предложения са идеални, но ако избирате рокли в сини мотиви, то те трябва да са от ефирни материи. Този цвят се среща много не само сред дамските дрехи, но и сред аксесоарите.

Разноцветни десени, петна и точки по дрехите – хубавото на цветните десени, точки и принтове е, че могат да ви вмъкнат в различни роли. По този начин винаги може да сте елегантни, момичешки невинни или диви като амазонки.

Стил и грация – ако мечтаете да се облечете в дреха, която достолепно да извайва фигурата ви като на богиня, то това е вашия момент. Настъпи и вашият час да вземете рокля от онлайн магазин и да обгърнете тялото си чак до глезените. Свободно падащата кройка, разголени рамена, лека материя могат да направят вашият имидж запомнящ се. Афродита, Деметра, Хера или Атина, вие избирате в чия роля да се превъплътите.

Дискретни елементи в дрехите – за разлика от други сезони, в които злато и сребро са основна движеща тенденция на модата, сега през настоящата есен може да ги добавите пламенно и загадъчно само в някои дрехи. Съчетания в бяло и сребристо са много вълнуващи. Модните акценти могат да присъстват само като декорации или да са отделни аксесоари по бижута, чанти, колани. Разбира се, с тях не бива да се прекалява, за да не се получи кич.

„Марина“ стил или прозрачни шифони – класика за лятото, че дори в отминаващия сезон остава моряшкият цвят. Изберете фланелка на бели и сини ивици. Моряшкият стил може да се комбинира лесно с бели панталони. Заложете на внушението, което създават дрехи онлайн – къси сака с пагони, златни копчета, строги бели поли. Изберете бяла блуза от трикотаж или такава на черни и бели райета. Шифонът също не е за пренебрегване, макар да е края на летния сезон. Това е повече от женствена материя, а от нея може да избирате блузи, туники и рокли в неограничени количества. Прозрачните ризи са на гребена на вълната, а съчетани с потник отдолу могат да се носят дори в офиса.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!