≡ Menu

Тork – за красив и чист дом

Когато почистващите препарати не дават обещания резултат, а часовете работа само ни изморяват, идва време да потърсим професионална помощ, която ще ни каже, че за да засвети дома ни от чистота, са ни нужни само чиста мека кърпа и продуктите на Тork.

Tork

Tork

Като марка, призната в цял свят, Тork предлага продукти от най-високо качество и на достъпни цени. Почистващите препарати на Тork не са като тези, които купуваме от магазина, а професионални. Тork е точно това, от което се нуждае идеалната домакиня.

Не е нужно да прекарвате часове в почистване на дома си, защото с продуктите Тork можете да го изчистите лесно и бързо. Благодарение на своята ефективност професионалните продукти Тork изчистват дори най-замърсените кътчета.

Почистващипрепарати Торк

Почистващипрепарати Торк

Помислете си само колко пари харчите за различни почистващи препарати и колко от тях наистина вършат работа. С Тork ще изчистите всяко малко петно лесно и без отровни препарати.

Всяка домакиня знае, че най-трудното място за почистване е печката. Само след три готвения тя попива толкова много мазнина, че е почти невъзможно да се почисти напълно. Но така беше досега, защото с  Тork печката ви ще заблести.

Често се случва да разлеем течност по пода и ако не го изчистим веднага с препарат, се получава петно, което остава там за дълго. Вече можете за секунда да премахнете петно от пода, като използвате само почистващата кърпа на Тork.

препарати Торк цени

препарати Торк цени

Винаги след готвене е добре да почиствате кухнята, за да премахнете мазнините от печката и по пода. Но не винаги имаме време да изчистваме след всяко готвене. С продуктите на Тork забърсвате за минути, защото те попиват мазнината бързо.

Идеалната домакиня знае, че домът трябва да ухае на свежест. Много от ароматизаторите, които използваме днес, не са дълготрайни и ароматът не достига до всички помещения. Ароматизаторите на Тork са толкова силни, че разпръскват уханието си из целия ви дом.

Освен че са идеални за почистване, продуктите на Тork защитават дома ви от микроби, без да използвате отровни вещества. С Тork домът ви остава чист, а семейството защитено.

препарати Торк цена

препарати Торк цена

Много от нас не знаят, че силните препарати за почистване могат да бъдат вредни за семейството. За разлика от тях, продуктите на Тork не съдържат никакви отровни вещества, което ги прави идеалното решение за почистване. Препаратите на Тork са нежни към всяка повърхност и почистват безупречно.

Професионалните продукти на Тork превръщат чистенето в детска игра. Всеки може да почисти дома за по-малко от час, и то перфектно.

Не губете часове в чистене, а прекарайте това време със семейството си. За чистотата на вашият дом ще се погрижи Тork.

Не харчете маса пари за различни почистващи препарати, които не ви вършат работа. С продуктите на Тork ще се справите идеално в почистването на дома.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!