≡ Menu

Топ 4 на най–очакваните игри през 2012-та година

starcraft2_logoИзмина 2011-та година с невероятните си заглавия като Assasin’s Creed 3, Dead Space 2, Crysis 2 и шампиона COD: Modern Warfare 3 и ето, че посрещнахме 2012-та година. Годината обещава да е доста щедра за геймърите имайки се в предвид какви дългоочаквани заглавия ни очакват.
Тъй като е началото на годината, несъмнено предстоят още нашумели заглавия, но за сега ще се спрем на топ 4 от бъдещите игрални хитове.

4. Max Payne 3

Rockstar никога не правят лоши игри, така че, когато оповестиха, че поемат направата на 3-та игра от поредицата, феновете се успокоиха.
Изглежда Rockstar имат свое виждане за играта, защото тя ще претърпи пълна промяна – действието вече се развива в Латинска Америка, а Макс Пейн, меко казано, e доста променен.
В допълнение към богатата промяна, Max Payne 3 ще предостави на играчите и мултиплей, което няма как да не звучи обещаващо за феновете.

Очакваме играта да се появи на пазар през месец Март, тази година

3. Mass Effect 3

Mass Effect 3 e екшън, RPG, произведена от BioWare и издавана от EA Games. Както първата и втората част от поредицата, и тук заобикалящата среда ще бъде от галактики, Марс и Земята.
Според BioWare, промените няма да са много, и духа на играта ще се запази такъв, какъвто го помним от миналите игри. Част от промените ще бъдат в движението по бойното поле и в самите битки.
Очакваме последната игра от поредицата да излезе на бял свят през месец Март.

2. Half-Life 2: Episode 3

Епизод 3 беше чакан дълго от феновете на Half – Life поредицата. Начина по който завърши Епизод 2, ясно показа, че ще има продължение. Ето, че времето дойде.
Епизод 3 беше анонсиран през 2006 година, вероятно се чудите, защо мина толкова много време?
Засега няма отговор на този въпрос, но пък е и странно, при положение, че става въпрос за кратко продължение на играта, а не изцяло нова такава. Според слухове, Valve просто изчакват появата на нов хардуер, който да задвижи прииждащото им творение. Ако тези слухове са верни, то ни очаква нещо наистина добро с марката Half – Life.
По всяка вероятност приключенията на г-н Фрийман и Аликс срещу извънземните ще продължат до Септември тази година.

1. StarCraft 2: Heart of the Swarm

StarCraft 2 няма нужда от представяне, това е просто най–добрата стратегия създавана някога. „Сърцето на Рояка” ще ни представи нови единици, тактики и стратегии в борбата за оцеляване в сектор Копрулу.
Лично, очаквам играта с голям интерес, трейлърът е кратък, но за сметка на това издига куп интересни въпроси. Дали Кериган наистина е станала човек, каква е ролята на Нова в този експанжън, и още куп въпроси очакват отговор.
Според Blizzard, отговора на тези въпроси ще се разкрие в близките няколко месеца.

2012 обещава да е пълна с хитови заглавия, и ние нямаме нищо против това. Очакват ни много интересни игри, които не намериха място в тази класация, но местата са четири, а претендентите са много. След като знаем какво да очакваме, мисля, че е време да отделим време и пари за хардуер.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!